Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Koffeinfri kaffe og hudproblemer

De fleste kender til glæden ved en dejlig varm kop kaffe eller the! :-) Men hvordan er det nu lige med koffeinholdige drikkevare? Og hvordan er det lige med koffeinfri kaffe og hudproblemer? Click her og bliv klogere på koffeinfri kaffe og hudproblemer, inden du kaster for mange kopper sort kaffe i kæften! :-)

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Koffeinfri kaffe og hudproblemer ”

Hej Mads

Tak for nogle fantastiske produkter! Jeg er virkelig stor fan af din hudplejeserie!!! Du har virkelig hjulpet mig enormt meget med min hud. For 6 måneder siden var jeg virkelig plaget af bumser i hele ansigtet og havde mange ar rundt omkring i hele ansigtet.

Så hørte jeg om din hudplejeserie fra en veninde og begyndte med dine produkter. Må indrømme at jeg var temmelig skeptisk, for jeg har virkelig prøvet meget forskelligt – men nu 6 måneder senere er min hud virkelig flot. Tusind tak! :-)

Men det var nu ikke derfor jeg skrev…

Jeg skriver fordi jeg følger dit nyhedsbrev og jeg er virkelig glad for alt den information og de mange gode råd, som du giver – Dine nyhedsbreve er LANGT bedre end alverdens dameblade… Hehe… Du siger tingene præcis som de er og kommer altid med en masse gode råd. Så det er super fedt at følge dit nyhedsbrev! :-)

I dit seneste nyhedsbrev læste jeg om kaffe og at du elsker hazelnut macciato – me to! :)

Du nævnte også at vi skal passe på med kaffe pga. koffein. Og jeg tænkte derfor:
Er koffeinfri kaffe lige så slemt?

Sidst men ikke mindst, tak for en super hudplejeserie!

Bedste hilsner 
Majbritt

Svar til: “Koffeinfri kaffe og hudproblemer ”

Hej Majbritt

Mange tak for din søde hilsen. Det er så fantastisk skønt at læse, at du er sluppet af med dine hudproblemer – og fedt at du kan lide mit nyhedsbrev. Jeg er aldrig blevet sammenlignet med et dameblad før… Hehe… Men fed sammenligning. ;-) TUSIND TAK!

Og hils endelig din veninde, som anbefalede dig Danish Skin Care produkterne og sig MANGE TAK! :-D

I forhold til dit spørgmsål om kaffe og hudproblemer, så kan du fint drikke koffeinfri kaffe – eller urtete… for apropos te, så er almindelig te faktisk ligeså dårligt som kaffe. Selvom mange ikke ved det, så er der nemlig også koffein i te… Og det er netop koffein, som kan stresse kroppen og give en urolig søvn.

Men nu skal det heller ikke lyde som om, at kaffe bare er skidt – for intet er så skidt, at det ikke er godt for noget… Hehe… Som et ordsprog så fint lyder.

Koffein er faktisk også godt og sundt for kroppen – det  lyder måske mærkeligt jeg ved det, men forskning har vist at tre kopper kaffe om dagen mindsker risikoen for blodpropper og forbedrer hjernens levetid…

Pointen er, at koffein er fint i små mængder… 3-4 kopper kaffe eller the dagligt er sundt, men mere bør vi ikke drikke. Og vigtigt i den forbindelse er, at nævne at kaffe eller the ikke bør drikkes før sengetid. Faktisk bør du ikke drikke koffeinholdige drikkevarer efter kl. 18, hvis du går i seng omkring kl. 23 og vil have den bedste søvn.

Så en rigtig god morgenkaffe og formiddagskaffe er løsningen! :-D

Rigtig god weekend