Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Spiller hudtype en rolle?

Ved du hvad din hudtype er? Ved du hvorfor det er vigtigt at kende ens hudtype? Hvis svaret er nej, så lad os give dig den mest ultimative guide lige her!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Spiller hudtype en rolle?”

Hej Danish Skin Care!

Jeg har et meget vigtigt spørgsmål hvad nu hvis jeg har bestilt hudplejeserien til den forkerte hudtype? Altså er det et stort problem  hvis jeg har bestilt til fedtet hud og jeg så har tørt hud? Meget vigtigt spørgsmål tak på forhånd!

Venlig hilsen
Mago

Svar til: “Spiller hudtype en rolle?”

Hej Mago

Det er intet problem i forhold til bumser og hudproblemer, men du vil jo selvfølgelig få for meget eller for lidt fugt til din hud… Og har du fedtet hud og bruger serien til normal-tør hud, så kommer du jo til at skinne endnu mere… Og og jeg tænker ikke, det er det du ønsker. :-)

Så vælg ud fra, hvordan du synes din hud har været de sidste par uger. Har du været mest tør og stram i ansigtet? Så skal du vælge normal-tør serien:

– Hudplejeserie til normal-tør hud

Har du i stedet oplever at din hud skinner, eller føler at din hud ser fedtet ud? Så vælg serien normal-fedtet:

– Hudplejeserie til normal-fedtet hud

Jeg kan desuden anbefale dig at læse denne guide om valg af hudtype:

– Sådan finder du din hudtype

Der får du en masse gode råd til, hvordan du nemt og enkelt bestemmer din hud type, ligesom du får en uddybende beskrivelse af hvad hudtype er – og hvad hudtype betyder for dig og din hud :)