Hvem og hvad er Danish Skin Care?

Hos Danish Skin Care er vi alle og én utroligt passioneret omkring sundhed, skønhed og livsglæde! Er du også passioneret omkring sundhed, skønhed, selvværd og et energifyldt liv? Eller har du et skønhedsproblem, du gerne vil have løst? Måske du har bumser, uren hud eller plages af hudorme?

Så er du kommet til det helt rette sted!

Vi, hos Danish Skin Care, vil virkelig gerne hjælpe dig til at få en sund krop, smuk hud og en fantastisk udstråling.

For os er hudpleje langt mere end gode hudplejeprodukter, hos Danish Skin Care er hudpleje også selvpleje. Hos os finder du ikke smarte salgstricks, men i stedet får du fantastisk hud(selv)pleje som virker, så du kan være dit unikke selv, fyldt med sundhed, skønhed, selvværd, energi og smuk hud!

Én for alle, alle for én!

Vi forstår dig! Vi forstår din situation! Vi forstår dit hudproblem! Vi forstår din frustration! Og vi forstår dit ønske om at få en smuk hud, et større selvværd og en fantastisk udstråling, uden hudproblemer.

Vi forstår dig – fordi vi alle har stået i din situation! Vi har nemlig selv kæmpet med hudproblemer og de fleste af os har selv haft bumser, uren hud eller hudorme! Vi kender alt til frustrationen når bumserne springer frem i ansigtet og intet hjælper!

Men frygt ej! DU er ikke alene! Sammen med os og vores fantastiske kunder, følgere og fans behøver du ikke længere stå med problemerne selv. Du er ikke anderledes og vi ved hvordan vi hjælper DIG til en smukkere hud, større selvværd, fantastisk udstråling og god energi! For vi har hjulpet os selv og mange før dig!

En hudpleje revolution!

Mads Timmermann, stifteren af Danish Skin Care, var selv plaget af bumser, uren hud og hudproblemer. Intet hjalp selvom han brugte enorme summer af penge, tid og energi på at løse sine hudproblemer! Han følte sig alene med sine hudproblemer, snydt af smarte sælgere og misforstået af verdenen omkring ham!

Hudpleje måtte revolutioneres, ikke bare for Mads selv men for alle med hudproblemer, derfor valgte Mads at stifte Danish Skin Care. Mads ønskede nemlig at gøre op med de 1000-vis af fejlbehandlinger, myter og smarte salgstricks han selv var blevet forledt af!

Få hele Mads Timmermanns historie og start af Danish Skin Care her:

Kort sagt: Mads Timmermann ønskede at lave en hudplejeserie, som virkede!

En hudplejeserie, som ikke gjorde hudproblemer værre, men fjernede hudproblemer, plejede huden og gav en smuk hud. Men Mads stoppede ikke her!

Samtidig gjorde Mads op med smarte salgstricks, myter, fejlbehandlinger, og ja, ganske enkelt fjernede han fokus fra hudproblemer ved at flytte sit eget og andres fokus til at leve, have det sjovt, grine og smile. Hudpleje kunne også være selvpleje, så Mads og andre kunne føle og være smukke, unikke og fantastiske samtidig med de løste deres hudproblemer!

Verdens bedste skønhedstrick er nemlig et smil!

Det mener vi fuldt ud! En smuk og velplejet hud, uden hudproblemer – den stråler bare 100 gange flottere, når ansigtet har ét kæmpe stort smil :-)

Der er nemlig skønhed. Og der er udstråling.

Og så er der skønhed OG fantastisk udstråling!

– Eller som vi foretrækker at sige: Sund Krop. Smuk Hud. Og fantastisk udstråling!

Skønhed er meget mere end smuk hud. Skønhed er individuelt og unikt, ligesom DIG! Så selvom en sund krop og velplejet hud er smuk, så bliver den bare endnu smukkere, med et strålende selvværd og et fantastisk smil.

Og præcis, som dig, så stræber vi dag efter dag efter, at have en smuk hud, en sund krop og en fantastisk udstråling. Og vil vil mægtig gerne hjælpe dig også, så du kan få en sund krop, en smuk hud og en fantastisk udstråling.

Så lad os hjælpe dig med hudpleje som virker, så du kan fjerne dine bumser, uren hud og hudproblemer, og sammen flytte fokus på at være sunde, glade, smukke, unikke og fantastiske mennesker!