hvordan behandler man ar

Hvordan behandler jeg Ar efter akne og bumser?

GRATIS GUIDE om hvordan man behandler ar og akne-ar. Lær hvordan du nemt og enkelt kan fjerne ar fra bumser, akne og uren hud

Spørgsmål: “Hvordan behandler jeg Ar efter akne og bumser?”

Hej. Jeg står i den situation, at jeg leder efter en creme, der kan pleje nogle røde ar jeg har efter acne. Men jeg har nu fået øje på endnu et af jeres produkter, og jeg ved derfor ikke, om jeg skal vælge Perfect Skin Power Treat eller Perfect Skin moisturizer? Hvad kan de forskellige cremer, og hvilken bør jeg vælge, når jeg blot ønsker at mindske de synlige, røde ar? Håber i kan hjælpe :)

Med venlig hilsen
Natacha

Svar til: “Hvordan behandler jeg Ar efter akne og bumser?”

Hej Natascha

Dejligt at høre, at du har lyst til at komme igang med Danish Skin Care produkterne – og jeg vil da helt sikkert gerne hjælpe dig til at vælge de rigtige produkter. Præcis ligesom jeg gerne vil hjælpe dig med hvordan man bedste behandler ar fra bumser og akne.

Uden at det her bare skal blive en mail, hvor jeg faktisk anbefaler dig begge produkter – så lad mig lige fortælle lidt om de to forskellige :-)

Perfect Skin Power Treat bør du helt sikkert have! Den er et must-have i min guide til, hvordan man behandler ar. Skulle jeg anbefale blot ét produkt, så ville det være dette produkt. Det indeholder salicylsyre, som er en ingrediens der er GENIAL til at fjerne ar – desuden indeholder Perfect Skin Power Treat en række ingredienser, som mindsker rødme i huden.

I forhold til behandling af ar, så er A-vitamin dog også virkelig en af de helt store og virkelig gode ingredienser! A-vitamin er genialt til behandling af ar, da A-vitamin både er med til at mindske arret samtidigt med at A-vitamin er GENIALT til at tage hånd om den nye hud, som kommer.

Får du eks. udført laser, for at fjerne  A-vitamin, så vil du altid også efterfølgende skulle behandle huden med A-vitamin cremer – netop for at genopbygge og beskytte den nye hud, som kommer frem efter laser.

A-vitamin kan dog ikke være stabilt i et produkt med salicylsyre – og hvor salicylsyre skal være ved en pH-værdi på 3,64 så skal A-vitamin helst være ved en hud-neutral pH-værdi, så derfor er det nødt til at være i en creme :-)

Og derfor vil jeg faktisk anbefale dig begge produkter, således at du både får sat god effekt under fjernelse af arret med salicylsyre – hvilket salicylsyre er bedst til. Og du får sat virkelig god fokus på at pleje den nye hud, som kommer frem, hvilket A-vitamin er genialt til.

Så overordnet kan du set det, sådan her:

Perfect Skin Power Treat med sallicylsyre – fjerner arret. Altså åbner op ned til den nye hud

Perfect Skin Day Protector med A-vitamin – beskytter den nye hud og hjælper til at huden hurtigere heeles

Desuden er det i forhold til hvordan man behandler ar fra bumser EKSTREMT vigtigt at passe enormt godt på den nye hud, som skabes – således at du ikke bare laver nye problemer oveni det gamle ar. En af de aller vigtigste ting at være opmærksom på i forhold til at beskytte ar er solen, så derfor bør du klart sikre dig at bruge solfaktor – OGSÅ selvom solen ikke skinner og det ikke er sommer.

Perfect Skin Dayprotector er en dagcreme, som indeholder solfaktor – så samtidigt med at du får A-vitamin, så beskytter du også mod solens skadelige stråler.

Vil du have den absolut bedste virkning af produkterne. Og dermed naturligvis se det hurtigste resultat, så er det vigtigt at sørge for at huden er rengjort og klargjort før du bruger Perfect Skin Power Treat – henholdsvis Perfect Skin Day Protector.

For optimalt at fjerne skit fra huden, uden at skabe nye problemer, skal du morgen og aften vaske ansigtet med en mild ansigtsvask. Det kunne med fordel være Perfect Skin Face Wash.

Og videre, så bør du ikke bruge solfaktor i ansigtet konstant, men give huden ro til at hvile og ånde optimalt. Så at bruge en dagcreme også om natten, når der er solfaktor i dagcremen, det kan jeg virkelig ikke anbefale! Men for modsat konstant at pleje huden med A-vitamin, så bør du have en natcreme med A-vitamin – og det er der netop i Perfect Skin Moisturizer.

Så vil du pleje din hud optimalt, bedst dulme rødme og hurtigst fjerne ar – så vil jeg klart anbefale dig hele Danish Skin Care serien:

– Hudpleje til behandling af ar fra bumser og akne ar

Dertil kan jeg tilføje at Danish Skin Care serien samtidigt med at du effektiv behandler dine ar og dulmer rødme i huden, også tilfører massevis af anti-oxidanter, som vil mindske rynker + du tilfører enormt mange gode vitaminer og mineraler til huden, så du får en sundere og flottere hud :-)

Træt af hudproblemer? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar