Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Hvordan fjerner man bumser hurtigt?

Er du træt og irriteret af alle dine bumser? Syntes du, at du har prøvet alt for at få løst dit hudproblem? Bare rolig, du er ikke alene! Og faktisk er løsningen på dine hudproblemer ganske simpel, effektiv, mild og uden bivirkninger. KLIK HER og få den bedste gratis guide til behandling af bumser.

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Hvordan fjerner man bumser hurtigt?”

Hej Mads

Jeg får stadigvæk engang imellem en bums. Heldigvis er jeg langt fra så plaget af bumser og uren hud, som jeg var for bare 6 måneder siden, før jeg begyndte på Danish Skincare hudplejeserien

Din hudplejeserien har virkelig hjulpet mig! Og jeg kan sagtens leve med min hud, som den er idag – en bums i ny og næ er meget bedre end før, hvor jeg virkelig var plaget af bumset hud.

Jeg kan dog stadigvæk godt få en bums engang imellem og vil høre om du har nogle gode råd til hurtigt at fjerne en bums.

Jeg er nemlig lidt i tvivl om det er bedst at trykke bumser eller om man ikke må trykke bumser. Egentlig ved jeg ikke rigtigt hvad jeg skal gøre, for hurtigt at slippe af med en bums.

Håber du vil give nogle råd til hurtigt at slippe af med en bums :-)

Desuden tusind tak for din fantastisk hudplejeserie! Du har virkelig reddet min hud :-D

Glæder mig til at høre fra dig

/Mia

Svar til: “Hvordan fjerner man bumser hurtigt?”

Hej Mia

Mange tak for de meget søde ord! Rigtig glad for at høre, at du er glad for Danish Skin Care hudplejeserien.

Og jeg vil da godt lige starte med at sige, at nu har du kun været igang med produkterne i 6 måneder, så du kan sagtens forvente helt at slippe for bumser i fremtiden. Men i hvert fald er det fantastisk at høre, at du allerede er sluppet af med dine bumser og ikke længere plages af bumser på daglig basis, men kun engang imellem. Det er jo virkelig fantastisk!

Jeg forstår selvfølgelig godt at du gerne vil slippe hurtigt af med en bums, når den kommer – og jeg skal meget gerne hjælpe dig med råd til hurtig at slippe af med en bums.

Først og fremmest kan man dog sige, at vi alle indimellem godt kan opleve at få en stor ulækker bums, når du kigger i spejlet. Den kan være kommet fra noget du har spist, være hormonelt bestemt, skyldes du har haft lidt for travlt eller ganske simpelt at du måske har haft en lidt for sjov bytur eller fest og ikke helt har været god ved din krop.

Når du pludselig får en stor gul bums og gerne vil hurtigt fjerne den – måske du skal til et møde, måske du har en date eller måske du skal til en fest og gerne hurtigt vil fjerne en klam bums – så kan du følge nedenstående guide til hurtigt at fjerne bumser.

Først og fremmest, så lad os lige én gang slå fast! Du må gerne trykke en gul og betændt bums!

Du må gerne trykke bumser!

Mange siger at man ikke må trykke bumser. Du har måske hørt at det giver ar, at trykke bumser.

Det er helt forkert! Er bumsen gul og moden, så må du meget gerne trykke den!

Så svaret på om du må trykke bumser – det er JA, du må