Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Hvordan plejes ujævn hud og fedtet hud?

GRATIS GUIDE til at behandle fedtet og skinnende hud, så du kan få en pæn mat hud - uden at skinne, uden at klistre, uden at fedte

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Hvordan plejes ujævn hud og fedtet hud?”

Hej Mads.

Jeg har været rigtig glad for at have læst din bog: Sund Krop. Smuk Hud. Og Fantastisk udstråling 

Du giver så mange gode råd, som jeg tager til mig.

Din bonusgave. Syntes jeg er en flot gave som du deler ud. Det er nogle inspirerende videoer og opskrifter fra de forskelige som medvirker i din bog.

Jeg overvejer meget at prøve dine produkter. Der er så mange ting du beskriver, som jeg kan genkende.

Min hud har altid været uren fra da jeg var teenager, derefter har mine urenheder været kommet og gået. Sådan har jeg altid haft det. Jeg har aldrig haft en helt glat hud uden tilstoppet porer.

Efter jeg har fået min datter er min hud lige pludselig blevet endnu værre. Jeg har snart prøvet mange forskellige produkter og været til diverse kosmetologer. Min hud er utrolig fedtet. Den fedter mere og mere hen af dagen og begynder at klø om aftenen.

Hvis jeg skulle købe nogle af dine produkter hvilken serie eller produkt ville du så anbefale mig?

Bedste hilsner

Christina

Svar til: “Hvordan plejes ujævn hud og fedtet hud?”

Hej Christina – og tak for de søde ord :-D  Dejligt at høre, at du var glad for at læse min bog – og især, at du kunen bruge mange af de råd og trick jeg gav :-D :-D

Altid dejligt med positiv feedback, så rigtig mange tak for den! :-D

Og vil da helt sikkert gerne hjælpe dig, til at vælge rigtige hudplejeprodutker. Er sikker på at du vil ELSKE min hudplejeserie – specielt udfra din beskrivelse af din hud og dine hudproblemer, så er jeg bare sikker på du vil elske serien :-)

Specilt vil du helt sikkert blive meget glad for Perfect Skin Power Treat:

– Få Perfect Skin Power Treat til at behandle huden og fjerne ujævn rynket hud

Det er virkelig et lækkert produkt til at fjerne og løse hudproblemer :-D Og sikre dig en ensartet hudoverflade, som ikke er ujævn og bulet … og den er GENIAL til tilstoppede porer, da huden virkelig dybderenses af Perfect Skin Power Treat.

I forhold til hvilken serie du skal vælge – og heri er Perfect Skin Power Treat naturligvis inklusiv – så er det faktisk ganske nemt. Du skal blot føle og mærke… og måske tænke lidt tilbage på din hud i løbet af dagen.

Føler du at din hud er tør – at din hud stramme, skaller osv i løbet af din hverdag. Så er du helt sikkert tør og bør vælge:

– Hudpleje til tør og skallende hud

Føler du modsat, at din hud er fedtet – måske skinner din hud, din hud føles olieret og klistret i løbet af dagen. Så bør du helt sikkert vælge serien til normal-fedtet hud:

– Hudpleje til fedtet og skinnende hud

Udfra din beskrivelse af hvordan din hud er i løbet af dagen – mere og mere fedtet. Så er det HELT SIKKERT; at du skal have serien til fedtet hud:

– Få hudplejeserie til fedtet, skinnende og klistret hud

Dermed får du massevis af gode ingredienser, som vil pleje og behandle huden – samtidigt med at cremerne vil sikre at din hud bliver matteret, så du ikke oplever at du skinner og klistret i løbet af dagen :-)

Med serien til normal-fedtet hud får du en super simpelt hudplejerutine, som her:

Morgen

– Perfect Skin Face Wash: renseprodukt, som mildt og effektivt fjerne skidt fra huden. Vask ansigtet (evt. under bruseren), skum lidt produkt op i hænderne og masser det ind. Skyl efter med rigeligt vand og dup ansigtet tør.

– Perfect Skin Day Protector: Dagcreme fyldt med gode vitaminer og mineraler, som vil hjælpe med at genopbygge og beskytte huden hele dagen igennem – indeholder bl.a. UVA/UVB solfilter

Aften

– Perfect Skin Face Wash: renseprodukt, som mildt og effektivt fjerne skidt fra huden. Vask ansigtet (evt. under bruseren), skum lidt produkt op i hænderne og masser det ind. Skyl efter med rigeligt vand og dup ansigtet tør.

– Perfect Skin Power Treat: daglig eksfoliering, som effektivt vil fjerne døde hudceller fra din hud og derved hjælpe til med at udglatte ujævnheder, rynker og fjerne misfarvninger/pigmentforandringer. Samtidigt med at produktet har en meget god effekt mod bumser, hudorme, talgknopper. Produktet er nemlig super beroligenden. Brug produktet ved at dryppe lidt ud på en vatrondel (eller i håndfladen) og gnid henover ansigtet.

– Perfect Skin Moisturizer: Natcreme fyldt med gode vitaminer og mineraler, som vil hjælpe med at genopbygge og beskytte huden hele natten igennem – og virkelig booste din hud. Smør den blot direkte ovenpå Perfect Skin Power Treat.