irriteret hud efter barbering

Barbering

Bliver din hud rød og får du irriteret hud efter barbering? Med den rigtige rutine og hudpleje, bør barbering ikke give hudproblemer. Få gratis guide her

Spørgsmål: “Barbering”

Hej Mads

Jeg har nu brugt Danish Skin Care i lidt over 1 måned og jeg er yderst tilfreds.
Jeg har dog nogle spørgsmål jeg håber du kan hjælpe mig med. Du virker jo til at have temmelig meget styr på hud – tænker du også kan hjælpe mig med min barberingsroutine. Du er trods alt en mand og må jo også barberer dig :-)

1. Jeg har endnu ikke fundet en god plads til barbering i min routine. Hvis jeg barbere mig om morgenen så har jeg indtil videre vasket mit ansigt, barberet mig også først derefter påført min dagcreme.

Det er ikke ideelt og jeg har endnu ikke fundet en bedre løsning.

Hvis det ikke er om morgenen så vasker jeg mit ansigt alligevel, og bagefter bruger jeg en fugtighedscreme uden solfiltre. Er det den rigtig måde at gøre det på? Og det leder så til mit andet spørgsmål.

2. I tilfælde af at jeg går i bad midt på dagen (ca. kl. 14-15), hvor der stadig kan være rigeligt med sol i himmelen, der vil jeg stadig gerne have solfiltre specielt i ansigtet.
Skal jeg så bare påføre min dagcreme igen eller almindelig solcreme? Eller noget helt andet?

Mvh.
Nikolaj

Svar til: “Barbering”

Hej Nicolaj

Super dejligt at høre, at du er glad for produkterne! Og fedt at du på knap en måned allerede kan se gode forbedringer på din hud. Det er klart gode tegn på, at produkterne virker rigtig godt til din hud. FEDT! Normalt anbefaler jeg altid at man brug serien i 3 måneder før man laver en vurdering af huden, men hvor er det super fedt at du på kun en måned kan se gode resultater! Rigtig gode tegn! Og jeg hjælper naturligvis meget gerne med guide til at undgå irriteret hud efter barbering.

Håber jeg forstår dit spørgsmål korrekt. Jeg vil i hvert fald forsøge at komme med en guide til at undgå irriteret hud efter barbering – såvel som give dig en god hudplejerutine til barbering, så du kan barbere din hud rigtigt og dermed undgå irriteret hud efter barbering.

Du nævner ikke noget om det i din besked, men rigtigt mange mænd plages af indgroede hår og oplever rødme og irriteret hud efter barbering. Derfor er den rigtige barberrutine også super vigtigt!

Du kan fint barberer dig om morgenen. Det er der intet problem i! Men du kan også fint barberer dig om eftermiddag – eller midt på dagen. Du skal gøre, hvad du føler er bedst! Uanset hvad, så vil din rutine se sådan her ud:

  1. Vask ansigtet med Perfect Skin Face Wash. Og tør huden tør.
    – Hvis du går i bad inden barbering er din hud blødere, hvilket er rigtig godt og hjælper med til at mindske irriteret hud efter barbering. Du kan blot vaske dit ansigt i badet med Perfect Skin Care Wash, hvis du tager bad før barbering.
  2. Barberprodukt – Sørg for at vælg et mildt barberprodukt. Selvfølgelig uden parfume, farvestoffer og andre skadelige ingredienser det har virkelig stor betydning for at undgå irriteret hud efter barbering. Fordel produkt i ansigtet og lad det sidde 30-60 sekunder. Så det får fugtet huden i dybden.
  3. Barbering – Barber med en skraber som har to knive, da det skaber mindst irritation. Og sørg for at barber med skæggets retning – husk at skægget i ansigtet ændrer retning, som du kommer rundt i ansigtet.
  4. Skyl ansigtet grundigt med vand. Dup ansigtet tørt.
  5. Creme i ansigtet – Afslut din barbering med Perfect Skin Day Protector, der får du god pleje af huden og fantastisk solbeskyttelse. Vigtigst, så får du tilført rigtigt meget fugt samt beroligende ingredienser. Hvis du barbere dig om aftene, bruger du blot Perfect Skin Moisturizer.

Ovenstående rutine vil jeg anbefale dig, ligegyldigt hvornår på dagen du barberer dig – og det vil være med til at du undgår irriteret hud efter barbering.

– Jeg vil goså gerne tilføje, at du jo altid kan gentage din morgenrutine. Du bør altid vaske med din ansigtsvask og smøre dagcremen i ansigtet, når du er i bad i løbet af dagen, for eksempel hvis du har trænet midt på dagen. Ellers får du jo ikke længere beskyttelse og pleje fra dagcremen.

Husk at hvis du barberer dig i ansigtet om aftenen før sengetid, så bruger du selvfølgelig blot Perfect Skin Moisturizer, i stedet for dagcremene. Og om aftenen bør du også huske at bruge Perfect Skin Power Treat. Men barberer du om aftenen, så vil jeg næsten anbefale dig at flytte Perfect Skin Power Treat til om morgenen, fordi salicylsyre på nybarberet hud stikker og prikker en del i huden. Det er ikke skadeligt, men kan være lidt ubehageligt – og der er desuden ingen grund til at skabe yderligere irriteret hud efter barbering, hvis man allerede er plaget af irritation fra barbering.

Håber det var de svar du søgte ellers må du endelig skrive igen!

Træt af irriteret hud efter barbering? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar