Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Isotretinoin behandling og aloe vera

Isotretinoin behandlinger mod acne kan have seriøse bivirkninger! Få guide til behandling af acne med isotretinoin kur og hudpleje mod bumser i huden.

isotretinoin kur
Forside / Blog / Brevkasse / Isotretinoin behandling og aloe vera

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Isotretinoin behandling og aloe vera”

Hej Mads.

TUSIND tak for din video! 

Jeg kan slet ikke beskrive hvor lettet og glad jeg er for at se en video der ikke handler om at lokke mig til at købe en masse dyre produkter! :-D

Jeg har kæmpet med uren hud i 15 år, og jeg har som du siger, også prøvet alt!
De sidste par år har jeg brugt en hudlæge som jeg løbende er i medicinsk behandling med isotretinoin kur. Isotretinoin kur er grusomt. I tiden under Isotretinoin kur bliver mit ansigt helt hudløst og det gør ondt og er frygteligt. Men bagefter bliver min hud pæn, og det holder som regl et halvt års tid, men derefter kommer min acne tilbage. Min acne er den sidste måned begyndt at vise sig så jeg har nu bestilt tid hos min hudlæge, det er nu 4 gang jeg skal i gang med den medicinske behandling som jeg frygter, derfor er jeg VIRKELIG desperat efter at finde en anden løsning! 

Jeg vil uden tvivl følge dine råd, det lyder utroligt overskueligt og det giver helt klart mening. Jeg har for noget tid siden også købt en aloe vera plante, hvor jeg bruger geleeen og smøre den på ansigtet, jeg føler det hjælper? Er det godt og kan jeg bruge aloe vera sammen med isotretinoin kur? Jeg har også et spørgsmål angående makeup. Jeg bruger makeup hver dag, og det er tydeligt at især min foundation giver mig acne. Jeg har flere gange spurgt mig frem i butikkerne hvad der er bedst at bruge når man har acne, og hver gang kommer jeg hjem med produkter som sælgerne har lokket mig til at købe. 

Er der et makeup mærke du kan anbefale eller er der ingredienser i fx foundation som er rigtig skidt for huden, udover olie og parfume? Og så vil jeg spørge om du har nogle råd til alle de ar jeg har fået af min acne, de genere mig så meget at selv i de perioder hvor min hud er pæn, bryder jeg mig ikk om at folk ser mig uden makeup.

Igen tusind tak for din video!

Kærlig hilsen
Mirabella

Svar til: “Isotretinoin behandling og aloe vera”

Hej Mirabella

Mange tak for dine meget søde ord – dejligt at høre, at du kan bruge min vejledning. Men jeg er er utroligt ked af at høre om din hud. Det lyder voldosmt at du har været på isotretinoin kur og behandling 4 gange.

Forstår virkelig godt at du frygter endnu en behandling med Isotretinoin – det er bestemt ikke en sjov behandling. Det er virkelig voldsomt… og må indrømme jeg tror aldrig at have hørt om nogen der skulle igang med deres 4 behandling…. det lyder jo helt vildt! Og jeg er næsten på grænsen til at mene det er lidt risikabelt, med tanke på alle de mange bivirkninger der er forbundet med Isotretinoin. Risikoen for bivirkninger kan jo kun tænkes at stiger med antallet af behandlinger…

Men selvfølgelig har din læge sikkert styr på det og på din behandling – det lyder bare voldomt med 4 behandlinger med Isotretinoin :-S Du er dog altid velkommen og frit stillet til at prøve at kontakte en anden hudlæge og høre en anden læges anbefaling i forhold til behandling med isotretinoin.

Med gentagne kur med isotretinoin, så kan jeg virkelig godt forstår at din hud har brug for Aloe Vera. Trr næsten at din hud vil være glad for hvilken som helst god pleje, efter bare en enkelt isotretinoin kur. Du har fået fire behandlinger. Det virker temmelig vildt. Beklager, at jeg bliver ved at gentage mig selv. Det er blot ikke normalt med mere end en isotretinoin kur mod bumser.

Men for at svare på dit spørgsmål om aloe vera, så ja! Aloe vera er en super ingrediens til at berolige huden. Jeg bruger også Aloe Vera i alle mine cremer, men jeg kombinerer dog Aloe Vera med enormt mange andre super gode beroligende og hud reparerende ingredienser – således at jeg ikke bare sætter min lid til én ingrediens, men sørger for kombinationen af de mange forskellige super ingredienser :-D

Og jeg vil da klart anbefale dig det samme, så du får behandles din hud med mange gode ingredienser. Og ikke bare behandler din hud med aloe vera, trods aloe vera er en god ingrediens.

I forhold til makeup, så vil jeg anbefale dig at kigge på mærkerne Nilens Jord, Jane Iredahl eller Young Blood – alle tre fine makeup mærker :-)

Ellers kan jeg også kraftigt anbefale dig min egen pudder – Loose Mineral Powder Foundation. Den er fantastisk. Og meget skånsom for huden.

Kan lige tilføje i forhold til min pudder, at den er så skånsom for huden, at du sagtens kan bruge den sammen med isotretion. Medmindre din læge, fraråder brug af makeup sammen med isotretion – hvis du altså vælger at tage endnu en isotretinoin kur.

Hmm… og nu vil jeg jo nødig ødelægge den gode stemning i forhold til dine ar, ved at begynde at sælge til dig…. hehe … så vil da først og fremmest anbefale dig de ingredienser du bør fokusere på, som er salicylsyre, a-vitamin, e-vitamin, niacinamide og B3 vitamin…

– Læs mere om Danish Skin Cares holdning til ingredienser her

Du bør virkelig komme igang med de ingredienser – og ikke bare en af dem, men gerne dem alle sammen – de vil både hjælpe med til at sætte fokus på at fjerne dine ar, men vil også hjælpe med til at reparere din hud efter din isotretinoin kur. Præcis ligesom de ingredienser vil være med til at bekæmpe dine bumser og modvirke nye udbrud af bumser i huden. Tænker, at du efter flere isotretinoin kur mod bumser har ret meget fokus på at undgå bumser og nye udbrud af bumser :-)

Min hudplejeserie Danish Skin Care indeholder netop samtidlige af de ingredienser jeg her i beskeden har listet – plus mange mange mange flere – så vil næsten anbefale dig at prøve at kigge nærmere på mine hudplejeprodukter. Jeg er virkelig sikker på at du vil blive utroligt positivt overrasket over hvad effekt det har at kombinere enormt mange ingredienser, fremfor bare at fokusere på nogle enkelte – og det er netop det jeg gør med mine hudplejeprodukter, da det netop er det der har virket for mig til at slippe af med mine bumser.

– Du kan læse mere om et samlet hudplejesæt til din hudtype her:

Ellers vil jeg virkelig bare ønske dig alt mulig held og lykke med din hud. Vælger du at gå igang med 4 Isotretinoin behandling så vil jeg virkelig også sende de bedste tanker herfra og jeg ønsker virkelig for dig, at det bliver en nænsom omgang, denne gang :-)

– Læs mere om Isotretinoin, lægemidler og medicin mod akne, bumser og uren hud.

Træt af hudproblemer? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar