Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Isotretinoin behandling og aloe vera

Isotretinoin behandlinger mod bumser kan have seriøse bivirkninger! Kan akne fjernes med piller. Få guide til behandling af bumser her

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Isotretinoin behandling og aloe vera”

Hej Mads.

TUSIND tak for din video! 

Jeg kan slet ikke beskrive hvor lettet og glad jeg er for at se en video der ikke handler om at lokke mig til at købe en masse dyre produkter! :-D

Jeg har kæmpet med uren hud i 15 år, og jeg har som du siger, også prøvet alt!
De sidste par år har jeg brugt en hudlæge som jeg løbende er i medicinsk behandling hos. Medicinen hedder Isotretinoin, og det er grusomt. I tiden under behandlingen bliver mit ansigt helt hudløst og det gør ondt og er frygteligt. Men bagefter bliver min hud pæn, og det holder som regl et halvt års tid, men derefter kommer min acne tilbage. Min acne er den sidste måned begyndt at vise sig så jeg har nu bestilt tid hos min hudlæge, det er nu 4 gang jeg skal i gang med den medicinske behandling som jeg frygter, derfor er jeg VIRKELIG desperat efter at finde en anden løsning! 

Jeg vil uden tvivl følge dine råd, det lyder utroligt overskueligt og det giver helt klart mening. Jeg har for noget tid siden også købt en aloe vera plante, hvor jeg bruger geleeen og smøre den på ansigtet, jeg føler det hjælper? Jeg har også et spørgsmål angående makeup. Jeg bruger makeup hver dag, og det er tydeligt at især min foundation giver mig acne. Jeg har flere gange spurgt mig frem i butikkerne hvad der er bedst at bruge når man har acne, og hver gang kommer jeg hjem med produkter som sælgerne har lokket mig til at købe. 

Er der et makeup mærke du kan anbefale eller er der ingredienser i fx foundation som er rigtig skidt for huden, udover olie og parfume? Og så vil jeg spørge om du har nogle råd til alle de ar jeg har fået af min acne, de genere mig så meget at selv i de perioder hvor min hud er pæn, bryder jeg mig ikk om at folk ser mig uden makeup.

Igen tusind tak for din video!

Kærlig hilsen
Mirabella

Svar til: “Isotretinoin behandling og aloe vera”

Hej Mirabella

Mange tak for dine meget søde ord – dejligt at høre, at du kan bruge min vejledning. Men jeg er er utroligt ked af at høre om din hud – og at vi skal lære hinanden at kende over noget så utroligt frustrerende, som bumser :-(

Forstår virkelig godt at du frygter endnu en behandling med Isotretinoin – det er bestemt ikke en sjov behandling. Det er virkelig voldsomt… og må indrømme jeg tror aldrig at have hørt om nogen der skulle igang med deres 4 behandling…. det lyder jo helt vildt! Og jeg er næsten på grænsen til at mene det er lidt risikabelt, med tanke på alle de mange bivirkninger der er forbundet med Isotretinoin. Risikoen for bivirkninger kan jo kun tænkes at stiger med antallet af behandlinger…

Men selvfølgelig har din læge sikkert styr på det og på din behandling – det lyder bare voldomt med 4 behandlinger med Isotretinoin :-S Du er dog altid velkommen og frit stillet til at prøve at kontakte en anden hudlæge og høre en anden læges anbefaling.

At din hud har brug for Aloe Vera, det kan jeg derfor udemærket forstå… det er også en super ingrediens til at berolige huden. Jeg bruger også Aloe Vera i alle mine cremer, men jeg kombinerer dog Aloe Vera med enormt mange andre super gode beroligende og hud reparerende ingredienser – således at jeg ikke bare sætter min lid til én ingrediens, men sørger for kombinationen af de mange forskellige super ingredienser :-D

I forhold til makeup, så vil jeg anbefale dig at kigge på mærkerne Nilens Jord, Jane Iredahl eller Young Blood – alle tre fine makeup mærker :-)

Hmm… og nu vil jeg jo nødig ødelægge den gode stemning i forhold til dine ar, ved at begynde at sælge til dig…. hehe … så vil da først og fremmest anbefale dig de ingredienser du bør fokusere på, som er salicylsyre, a-vitamin, e-vitamin, niacinamide og B3 vitamin…

– Læs mere om Danish Skin Cares holdning til ingredienser her:

Du bør virkelig komme igang med de ingredienser – og ikke bare en af dem, men gerne dem alle sammen – de vil både hjælpe med til at sætte fokus på at fjerne dine ar, men vil også hjælpe med til at reparere din hud. Præcis ligesom de ingredienser vil være med til at bekæmpe dine bumser :-)

Min hudplejeserie Danish Skin Care indeholder netop samtidlige af de ingredienser jeg her i beskeden har listet – plus mange mange mange flere – så vil næsten anbefale dig at prøve at kigge nærmere på mine hudplejeprodukter. Jeg er virkelig sikker på at du vil blive utroligt positivt overrasket over hvad effekt det har at kombinere enormt mange ingredienser, fremfor bare at fokusere på nogle enkelte – og det er netop det jeg gør med mine hudplejeprodukter, da det netop er det der har virket for mig til at slippe af med mine bumser.

– Du kan læse mere om et samlet hudplejesæt til din hudtype her:

Ellers vil jeg virkelig bare ønske dig alt mulig held og lykke med din hud. Vælger du at gå igang med 4 Isotretinoin behandling så vil jeg virkelig også sende de bedste tanker herfra og jeg ønsker virkelig for dig, at det bliver en nænsom omgang, denne gang :-)

– Læs mere om Isotretinoin, lægemidler og medicin mod akne, bumser og uren hud.