Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Isotretinoin og alkohol

Isotretinoin kuren mod svære tilfælde af akne kan have voldsomme bivirkninger! Har du overvejet dine muligheder? Få gratis hjælp til hudpleje og rutine her.

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Isotretinoin og alkohol”

Hej Mads

Jeg er i gang med en isotretinoin behandling! :-( Når man er på de piller, må man så godt lade vær med at tage pillerne i måske 3-4 dage også drikke noget alkohol den fjerde dag? Ville der ske noget ved ens lever når man nu ikke har taget pillerne i nogle dage? Håber du har et svar på mit spørgsmål. :-)

På forhånd tak…

Venlig hilsen
Malthe

Svar til: “Isotretinoin og alkohol”

Hej Malte

Jeg vil først og fremmest, kraftigt anbefale dig at tale med din læge om, hvordan du skal indtage pillerne – det kan jeg ikke begynde at vejlede i, da jeg ikke er læge.

Generelt er det dog ikke sådan, at du bare kan stoppe og starte igen… Medicin mod akne er et behandlingsforløb, som normalt bør følges meget nøje og i samråd med din læge.

Også vil jeg da også anbefale dig at tænke på, hvorfor du er begyndt på medicin mod akne. Isotretinoinkuren mod akne , er en temmelig voldsom kur. Det er skrap medicin og det er medicin, som er forbundet med enormt mange bivirkninger… Som du forhåbentlig er blevet gjort opmærksom på inden du begynde med pillerne af din læge… Og derfor bør du kraftigt overveje nu, om du vitterligt ønsker at fortsætte med pillerne og bruge medicin til at bekæmpe din akne. Altså om det er vigtigst at slippe af med din akne, eller vigtigst for dig at drikke alkohol :)

Dertil vil jeg da slutteligt lige sige, at du altså sagtens kan have fest, sjov og hygge med dine venner og veninder – uden alkohol.

– Du kan læse nærmere om behandling af bumser med Isotretinoin her:

Og…

– Du kan læse nærmere om bivirkninger ved behandling med Isotretinoin her:

Rigtig god jul