Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Isotretinoin eller hudpleje - hvad bør du vælge?

For mange giver hudproblemer ikke blot fysiske problemer, det giver også psykiske problemer, i form af dårligt selvværd og negative tanker! Derfor skal hudproblemer aldrig negligeres og en bums er IKKE bare en bums. Men er en Isotretinoin kur den bedste løsning på dine hudproblemer? Få svarene her!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Isotretinoin eller hudpleje - hvad bør du vælge? ”

Hej Mads

Jeg følger aktivt med på din hjemmeside og jeg finder virkelig mange gode oplysninger, så tusind tak for det! :-)

Desværre er jeg plaget af voldsom acne på mine kinder! :-( De sidste ca. 4 måneder har jeg taget spist Actavis 300 mg to gange dagligt, samt brugt Skinoren 20% også to gange dagligt. Denne behandling er selvføgelig efter aftale med en hudlæge.

Det har hjulpet noget, især på den ene kind, men den anden har fortsat en masse udbrud. Lægen har nu anbefalet, at jeg kun tager Actavis én gang om dagen. Hvis dette ikke hjælper, anbefaler hudlægen, at næste skridt er Isotretinoin.

Jeg har læst om alle bivirkningerne og jeg har faktisk ikke helt mod på den behandling… Men jeg er også meget frustreret over min hud.

Hvad er din erfaring Mads? Kan jeg måske gøre mere gennem kosten? Eller skal jeg alligevel starte på Isotretinoin?

Håber du vil komme med et godt råd. :-)

Mange venlige hilsener
Victor

Svar til: “Isotretinoin eller hudpleje - hvad bør du vælge? ”

Hej Victor

Uhh… Det er et rigtig svært spørgsmål. Lad mig dog først starte med at sige, at jeg er utroligt ked af at høre du plages af bumser – men jeg er super glad for at høre, at du følger mit nyhedsbrev… Jeg håber du kan bruge alt den information jeg deler med dig! :-)

I forhold til dine lægebehandling mod bumser, så er det altid svært at sige noget generelt om lægemidler mod bumser. For nogen virker det, men for andre virker det måske slet ikke. Og selvom der er tale om lægemidler, så er der altså ingen garantier! Plus (som du selv nævner) så er lægemidlerne mod bumser, ofte forbundet med mange bivirkninger.

Nu skriver du intet om, hvorvidt du har prøvet Danish Skin Care serien… Eller hvad du ellers har prøvet i din kamp mod bumserne.

For uden at det skal lyde som om jeg bare vil sælge, så har jeg været i dialog med MANGE, som også har været i Isotretinoin behandling uden de har oplevet vedvarende resultater… Men da de så kom igang med Danish Skin Care serien og fulgte vores vejledning, så fik de super gode resultater…

En del af løsningen ligger nok i, at vi bruger MANGE forskellige aktiver, som virker til behandling af bumser – hvor isotretinoin (selvom det er et meget skrapt behandlingsprodukt) kun er én ingrediens. Isotretinoin er nemlig en kraftig A-vitamin kur… Desuden er jeg helt overbevist om at Danish Skin Care serien også virker rigtig godt, fordi vi har et stort fokus på at behandle huden skånsomt, nænsomt – og samtidigt styrker huden.

Resultaterne er super gode og vi oplever meget sjældent at folk får bumser igen! Hvilket desværre sker for rigtigt mange der har taget en Isotretinoin kur.

Så ja, det er altid svært at vejlede om medicin – Og jeg er ikke læge, så jeg vejleder nu heller ikke om medicin… Hehe… Men rigtigt mange tror fejlagtigt at lægemidler er bedre end hudpleje. Sådan er det langt fra. Men der findes selvfølgelig rigtig meget dårlig hudpleje…

Skulle jeg komme med en anbefaling, så vil jeg næsten anbefale at du kører dit nuværende forløb færdig. Jeg tænker at du må være færdig om 1-2 måneder?

Løser det ikke dine hudproblemer… Så kunne du jo give Danish Skin Care serien en chance på 4-5 måneder… Gerne henover sommeren, hvor du samtidig giver huden ro, lader den genopbygge sig selv og styrke sig selv… Og har du til oktober ikke opnået et synlingt og tilfredstillende resultat, så kan du jo overveje om du skal begynde på Isotretinoin. Jeg vil i hvert fald ikke anbefale dig at begynde med Isotretinoin henover sommeren – fordi huden bliver MEGET sensitiv overfor sollys… Og det vil være forfærdeligt at skifte bumserne ud med hudkræft eller andre hudproblemer forårsaget af solen. Så Isotretinoin bør du faktisk kun bruge om vinteren og naturligvis altid i samråd med din læge! :-)

Jeg tror desuden at du vil blive super glad for at komme igang med Danish Skin Care serien! Samtidig med at du bekæmper bumserne og behandle din hud for bumserne, så beroliger du også huden og mindsker rødme i huden. Du vil altså hurtig opleve et resultat. Desuden er Danish Skin Care serien med til at fjerne ar fra huden… Et problem som jeg kan forestille mig at du også kæmper med, nu du har voldsomme udbrud af bumser. De fleste med bumser får desværre ar, eller i hvert fald ujævn hud… Det vil Danish Skin Care serien også hjælpe mod, samtidigt med at du styrker huden, plejer huden og beskytter huden! :) Så du får generelt en flottere og sundere hud! :-)

Så ja, jeg er sikker på at du vil blive mægtig glad for at komme igang med Danish Skin Care serien!

Samtidigt vil jeg KRAFTIGT anbefale dig at droppe alle former for komælks produkter – komælk er nemlig den eneste fødevare, som direkte er årsag til udbrud af bumser og uren hud. I hvert fald bør du prøve at droppe komælk i 30 dage og se om du ikke også oplever et godt resultat! :-D

Desuden vil jeg anbefale dig at tage på apoteket og få et godt multivitamin produkt. Så er du i hvertfald helt sikker på, at dine depoter er fyldt helt op, og at du ikke går og mangler vitaminer… Sørg for at få et multivitamin produkt med både Jern og D-vitamin! :-)

Også bør du klart – for at svare på dit egentlige spørgsmål – sørge for at sætte fokus på at spise en sund og varieret kost. Spis gerne RIGTIG mange grøntsager. Lad være at begå den fejl og tænk at frugt er grøntsager, men spist 80% grøntsager og 20% frugt. Frugt indeholder meget sukker, så det skal du passe lidt på. Men grøntsager kan du ikke få for mange af! :-) Og sæt gerne fokus på at spise fisk, samtidigt med at du prøver at minimere dit indtag af kød – grøntsager bør altid være største delen af din kost! :-)

Samtidigt kan det være en god ide at tage forbi en helsekost forretning (det er desværre ikke alle apoteker der har dette) og få et mineraltilskud i form af zink-tabletter. Zink er fantastisk til at hjælpe med til at reparere huden – og det kan din hud og dine bumser kun have glæde af.