Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Virker Dermaroller til at fjerne ar?

Dermaroller er blevet meget populært! Men virker det? Kan Dermaroller fjerne ar i huden fra bumser? Få svaret her og guide til brug af Dermaroller

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Virker Dermaroller til at fjerne ar?”

Hej Danish skincare
Jeg har lige et par spørgsmål 
Jeg står i den situation jeg har en del udbrud i huden. Ikke sådan acne, men ikke en ensartet og pæn hud. Derfor tænker jeg at give det et forsøg med jeres produkter.
Jeg har haft uren hud i perioder, mine p piller har været slemme for min hud. Jeg overvejer at supplere med dermanroller da jeg har været så slem til at pille og trykke i min bumser, hvilket har givet mig overfladiske ar og røde mærker. 
Hvad er jeres holdning til dem? Er det ok for huden? 
Med venlig hilse Camille 

Svar til: “Virker Dermaroller til at fjerne ar?”

Hej Camilla

Skønt at høre, at du har lyst til at komme igang med Danish Skin Care serien – det er jeg sikker på, at du vil blive super glad for! De problemer du nævner du har med din hud, så er serien  jo nærmest helt perfekt for dig :-D

Du kan bestille et samlet hudplejesæt til din hudtype her

Med Danish Skin Care serien får du super effektiv behandling af huden, så du hurtigt kan slippe af med bumser. Og med hensyn til din problemer med ar, så får du i Danish Skin Care serien også virkelig effektiv behandling af ar fra bumser og rødme mærker i huden.

De fleste der får bumser, oplever jo netop også at få ar – eller i hvert fald røde mærker i huden. Det er helt normalt – og kan vel næsten siges at alle, som får bumser også har ar fra bumser og røde mærker i huden fra bumser.

Derfor har det også været helt naturligt at indbygge behandling af ar og røde mærker i Danish Skin Care serien. Så ja, med Danish Skin Care serien får du både super effektiv bekæmpelse af bumser, men du får også en rigtig god behandling af ar i huden – således at du med Danish Skin Care serien hurtigt kan få en flot, pæn og ensartet hud :)

– Du får desuden også en lang række ingredienser, som hjælper med til at mindske rødme, irritation og generelt bare pleje og reparere huden :)

Er sikker på, at du vil blive overrasket over, hvor super god hudpleje serien er :-D Det bliver de fleste, som kommer igang med Danish Skin Care produkterne :-)

For at svare på dit spørgsmål om Dermaroller, så er det hurtige svar: Lad værre at bruge Dermaroller!

Dermaroller hjælper ikke mod ar! Faktisk er der temmelig stor risiko for at du skaber irritation i huden, som kan resulltere i flere bumser.

Vil du læse mere om Dermaroller – så tjek skønhedsguiden her:

Behandling af ar med Dermaroller

Håber, at det besvarer dit spørgsmål. Og HÅBER, at du vælger at droppe Dermaroller. Det er bare ikke pengene værd!

Skulle du have yderligere spørgsmå, så er du mere end velkommen til at skrive til mig igen. Vil altid super gerne hjælpe og rådgive :)