Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Knopper/buler i huden

Hudproblemer og hudfejl med knopper i huden og buler i huden kan behandles. Danish Skin Care rådgiver til den rigtige behandling

knopper i huden
Forside / Blog / Brevkasse / Knopper/buler i huden

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Knopper/buler i huden”

Hej ;) jeg har et lille problem som jeg håber du vil hjælpe mig med.

Jeg har altid haft meget ren hud, men på det sidste har jeg fået knopper. De ligner ikke rigtige bumser, men mere en bule i huden. Der er ikke rigtig noget i.

Jeg ved ike hvad det er og hvad jeg skal gøre ved dem, mine forældre vil ikke tage mig til lægen.

Jeg spiser sundt, får masser af søvn og renser min hud hver dag. Hvad skal jeg gøre for at få dem væk?

på forhånden tak, Cecilie :)

Svar til: “Knopper/buler i huden”

Hej Cecilie

Tak for din mail – du kan tro, at jeg meget gerne vil besvare dit spørgsmål om knopper i huden.

Du skriver, at du har meget tør hud, så jeg er meget overbevist om at dine “knopper/buler” er ophobning af dødehudceller under huden. Tænker ikke, at det er bumser – som du også selv skriver.

Det jeg vil anbefale dig er en daglig peeling med salicylsyre. Salicylsyre er et fantastisk produkt til peeling, da det ikke blot peeler hudens overflade (som almindelige peelings), men også trænger ind i huden og arbejder i hudens dybere hudlag. Samtidigt er salicylsyre beroligende.

Jeg har udviklet Perfect Skin Power Treat, som bygger på salicylsyre (eller BHA, som det også kaldes) et super godt produkt til behandling af urenheder og knopper i huden. Perfect Skin Power Treat er foruden de gode egenskaber ved BHA’en også fyldt med en række andre gode ingredienser. Så jeg kan virkelig kraftigt anbefale dig dette produkt til at komme dine knopper i huden til livs. Brug produktet en gang dagligt efter afrensning (evt. med Perfect Skin Face Wash), gør det gerne om aftenene og påfør efterfølgende en god creme med masser af fugt til din hud (evt. Perfect Skin Moisturizer – Normal to dry skin).

Læs nærmere om Perfect Skin Power Treat her

Du vil også blive rigtig glad for at komme igang med en god dagcreme og natcreme, så du får en komplet hudplejeserien til din hud – og dermed mest effektivt bekæmper knopper i huden.

Du kan bestille et samlet hudplejesæt til din hudtype her

Jeg vil desuden lige tilføje, da du ikke nævner hvor du har din knopper i huden – jeg antager blot, at du har knopperne i ansigtet. Skulle du være plaget af knoppper på arme eller ben, så vil du bllive rigtig glad for at komme igang med produktet Amazing Body Spot Treat, hvor du får en rigtig god behandling af problemer på kroppen.

Glæder mig til at høre nærmere fra dig – du må love, at vende retur med dit resultat!

Træt af irriteret hud? Prøv vores milde og effektive produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar