Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Knopper/buler i huden

Hudproblemer og hudfejl med knopper i huden og buler i huden kan behandles. Danish Skin Care rådgiver til den rigtige behandling

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Knopper/buler i huden”

Hej ;) jeg har et lille problem som jeg håber du vil hjælpe mig med.

Jeg har altid haft meget ren hud, men på det sidste har jeg fået knopper. De ligner ikke rigtige bumser, men mere en bule i huden. Der er ikke rigtig noget i.

Jeg ved ike hvad det er og hvad jeg skal gøre ved dem, mine forældre vil ikke tage mig til lægen.

Jeg spiser sundt, får masser af søvn og renser min hud hver dag. Hvad skal jeg gøre for at få dem væk?

på forhånden tak, Cecilie :)

Svar til: “Knopper/buler i huden”

Hej Cecilie

Tak for din mail – du kan tro, at jeg meget gerne vil besvare dit spørgsmål

Du skriver, at du har meget tør hud, så jeg er meget overbevist om at dine “knopper/buler” er ophobning af dødehudceller under huden. Det jeg vil anbefale dig er en daglig peeling med salicylsyre. Salicylsyre er et fantastisk produkt til peeling, da det ikke blot peeler hudens overflade (som almindelige peelings), men også trænger ind i huden og arbejder i hudens dybere hudlag. Samtidigt er salicylsyre beroligende.

Jeg har udviklet Perfect Skin Power Treat, som bygger på salicylsyre (eller BHA, som det også kaldes) – Smooth Skin Daily Exfolatior er foruden de gode egenskaber ved BHA’en også fyldt med en række andre gode ingredienser. Så jeg kan virkelig kraftigt anbefale dig dette produkt til at komme dine “buler” til livs. Brug produktet engang dagligt efter afrensning (evt. med Perfect Skin Face Wash), gør det gerne om aftenene og påfør efterfølgende en god creme med masser af fugt til din hud (evt. Perfect Skin Moisturizer – Normal to dry skin).

Læs nærmere om Perfect Skin Power Treat her.

Glæder mig til at høre nærmere fra dig – du må love, at vende retur med dit resultat!