Stor guide til behandling af Keratosis Pilaris

Hvis du døjer med røde knopper på arme og ben, kan det meget vel være Keratosis Pilaris. Her får du en komplet guide til, hvordan du kommer denne hudlidelse til livs.

Ung kvinde med Keratosis Pilaris på armen
Forside / Blog / Hudtype / Keratosis Pilaris

Kløende, røde knopper på arme og ben

Mange plages af røde og kløende knopper på arme og ben. Et problem mange forbinder med bumser, men hvis det skal være helt korrekt, så er der tale om Keratosis Pilaris. Knopperne er hårde, og kan ikke trykkes, men får huden til at blive ujævn og knoppet.

Heldigvis kan de behandles, blandt andet med god hudpleje. Jeg har udviklet nogle af de bedste hudplejeprodukter, der findes, og disse er også yderst gode mod Keratosis Pilaris.

Samlet sæt

978 kr. 1166 kr.

Få den hud, du altid har ønsket dig

Vores videnskabsbaserede, enkle og effektive alt-i-et hudplejesæt har hjulpet mere end 65.000+ med at bekæmpe deres hudproblemer.

424+ før/efter fotos

5 fejl de fleste med knopper på arme og ben begår

Knopper på arme og ben – såkaldt Keratosis Pilaris – er forbundet med mange myter. Her får du 5 typiske fejl ved behandling af Keratosis Pilaris:

1) Trykker knopperne

En fejl som rigtig mange med knopper på arme og ben begår, er at forsøge at trykke knopperne. Denne metode vil ikke fjerne knopperne, men det vil derimod forværre problemet grundet den irritation af huden, som metoden medfører.

2) Bruger skrubbecremer

Mange begynder fejlagtigt at bruge skrubbecreme og peelingprodukter for at komme urenhederne til livs. Især knopper på arme behandles ofte med skrubbecreme.

Ligesom mange bruger kropsplejeprodukter med slibende korn til at fjerne knopperne på ben og lår. Det er ikke en god måde at behandle Keratosis Pilaris på.

3) Bruger skrubbehandsker

I forlængelse af ovenstående fejl om skrubbecremer så er skrubbehandsker også blevet meget populært i kampen mod knopper på arme, lår og ben – altså hudlidelsen Keratosis Pilaris.

Dette er dog en rigtig dårlig fremgangsmåde, hvis du ønsker at fjerne de irriterende knopper. Både skrubbecremer og skrubbehandsker er ikke løsningen!

4) Bruger skrappe hudplejeprodukter

De fleste har den opfattelse, at irriterende hudproblemer kræver hård behandling. Derfor begynder mange, som er ramt af knopper på arme og ben, med at benytte sig af skrappe hudplejeprodukter med henblik på at komme problemet til livs. Det er en stor fejl! Især en stor fejl i forhold til behandling af Keratosis Pilaris.

5) Bruger hudpleje med parfume

Keratosis Pilaris opstår grundet irritation og tilstopning i hudens porer. Derfor skal du undgå kropsplejeprodukter, der indeholder parfume, farvestoffer eller andre ingredienser, som blot vil irritere huden endnu mere og forværre dine knopper.

Det var 5 typiske fejl ved behandling af knopper på arme og ben. Der findes mange flere, så pas på at du ikke falder i fælderne, og gør problemet værre.

Og… Husk at knopper på arme og ben kan behandles. Lad ikke problemet stå til – det forsvinder nemlig ikke af sig selv. Der skal behandling til!

Få gratis guide med flere myter om hudpleje

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Hvilke resultater kan du forvente?

Før
Efter

Efter 2,5 måneders brug

Jeg er så positivt overrasket over produkterne! Har prøvet adskillelige brands, som Pudderdåserne og Australien Bodycare, men ingen af de …

* Resultat kan variere fra person til person.

Christin

Før
Efter

Efter 4 måneders brug

Af hjertet tak! Endelig produkter som holder hvad de lover. Jeg er så kæmpe glad.

* Resultat kan variere fra person til person.

Michelle

Før
Efter

Efter 11 måneders brug

Mit hudproblem var egentlig primært at min hud var ekstremt tør og skallende, jeg var ikke plaget så voldsomt af …

* Resultat kan variere fra person til person.

Laura

Før
Efter

Efter 10 måneders brug

Jeg er virkelig begejstret for produkterne. KÆMPE anbefaling herfra! Jeg havde en hvis skepsis, før jeg startede da jeg havde …

* Resultat kan variere fra person til person.

Lærke

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Virkelig en favorit serie jeg trygt kan anbefale helt fra bunden af mit hjerte. De er alt hvad man har …

* Resultat kan variere fra person til person.

Lærke

Før
Efter

Efter 5 måneders brug

Er glad for at have fundet nogle produkter der ikke irriterer min (sarte) hud

* Resultat kan variere fra person til person.

Stine

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Hele sættet normal/tør hud har hjulpet mig. Jeg er 44 og har tidligere aldrig døjet med urenheder. Jeg fik pludselig …

* Resultat kan variere fra person til person.

Christina

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Et fantastisk produkt, som virkelig har gjort en stor forskel for mig.

* Resultat kan variere fra person til person.

Lene

Før
Efter

Efter 1 års brug

Jeg har prøvet mange produkter, og det er virkelig de bedste

* Resultat kan variere fra person til person.

Bastian

Før
Efter

Efter 1 års brug

Stor anbefaling af Danish Skin Care. I perioder slår jeg ud på hagen eller i panden. Det gør jeg slet …

* Resultat kan variere fra person til person.

Mette

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Jeg er 36 år og har siden jeg var teenager haft hudproblemer. Jeg fik konstateret rosacea for 1 år siden. …

* Resultat kan variere fra person til person.

Sandra

Før
Efter

Efter 1,5 måneders brug

Jeg er virkelig glad for danish skincare, det har helt klart gjort en forskel for mig

* Resultat kan variere fra person til person.

Freja

Udfordringer med knopper på arme og ben

Den største fejl i behandling af knopper på arme og ben er fejlbehandling. Eller rettere sagt – uvidenhed om hudproblemet. De fleste tror fejlagtigt, at knopperne på arme og ben er bumser.

Bumser opstår meget sjældent på arme og ben. Plages du af knopper på arme og ben – især på overarme og lår – så er der med stor sandsynlighed tale om Keratosis Pilaris. En hudlidelse som rammer hele 25 % af mænd og kvinder.

Hvorfor får jeg Keratosis Pilaris?

Årsagen er ukendt. Eksperter mener, at det skyldes en overproduktion af keratin. Hudlidelsen smitter ikke, og er ikke farlig, hvilket betyder, at der ikke forskes ret meget i hudlidelsen. Keratosis Pilaris er blot ikke så pænt at se på, og kan være til stor gene for dem, der er ramt af hudlidelsen. Problemet kan dog behandles!

Sådan behandler du Keratosis Pilaris

Først og fremmest skal du begynde at behandle problemet, da Keratosis Pilaris ikke forsvinder af sig selv. Her får du 5 råd, som du skal være opmærksom på ved behandling af knopper på arme og ben:

1) Vælg hudpleje uden parfume og farvestoffer

Keratosis Pilaris forværres af hudplejeprodukter, som indeholder parfume og farvestoffer. Hav derfor fokus på at minimere unødvendig irritation af huden – gælder også vaskepulver og kropsplejeprodukter

2) Fugt, fugt, fugt!

Keratosis Pilaris kan minimeres ved hjælp af daglig tilførsel af fugt. Husk derfor at bruge en god bodylotion hver dag efter dit bad for at minimere udtørring.

3) Husk fugtbevarende ingredienser

Hav for øje at bruge produkter som indeholder fugtbevarende ingredienser, da disse ingredienser binder fugt til huden – det er med til at behandle Keratosis Pilaris. Det kan f.eks. være i form af Glycerin.

4) Minimer friktion

Tætsiddende tøj skaber gnidning og friktion hen over huden. Dette skaber irritation, som forværrer Keratosis Pilaris, og vil give dig flere knopper på ben og arme.

5) Salicylsyre

Den vigtigste ingrediens når du skal behandle knopper på lår og arme, er salicylsyre, da det trækker ned i hudens porer, og bekæmper Keratosis Pilaris. Salicylsyre er ganske enkelt uundværligt i kampen mod knopper på lår og arme!

Hurtig behandling af røde knopper på arme og lår – Keratosis Pilaris

Leder du efter effektiv og hurtig behandling af røde knopper på arme og lår, så vil du blive rigtig glad for at komme i gang med Amazing Body Treat. Produktet kombinerer fugt, fugtbevaring og behandling med salicylsyre i ét og samme produktet.

Amazing Body Treat

390 kr.

Bekæmp effektivt hudproblemer på kroppen

Få eksfoliering, behandling og pleje i ét og samme produkt – virkelig effektiv behandling mod hudproblemer på kroppen.

Specielt god mod bumser og urenheder, men også GENIAL til indgroede hår, knopper fra barbering og tør/hård hud.

424+ før/efter fotos

Brug produktet dagligt efter bad, så huden er vasket ren. Fordel produktet på området og lad produktet tørre ind i huden i 1-2 minutter. Derefter er du klar til at tage tøj på. Hvor hurtigt knopperne er fjernet er forskelligt fra person til person – afhængig af omfanget. Forvent dog 1-2 måneder.

Derefter kan du trappe ned med produktet og nøjes med at bruge produktet 1-3 gange ugentligt for at holde de røde knopper væk – og dermed undgå nyt udbrud af Keratosis Pilaris.

Læs mere om Amazing Body Treat mod røde knopper på arme og lår her

Anbefalede produkter

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar