Kombineret hud og solbeskyttelse

Hej igen Mads!

Nu har jeg fået læst kuren igennem, samt din produktliste. Jeg sidder nu med et enkelt spørgsmål tilbage: Jeg har en meget, meget fedtet T-zone, men tørre kinder/kæber.

Jeg kan se at du anbefaler, at man ikke bruger fugtighedscreme når man har fedtet hud; men hvad så med de tørre områder?

Jeg er altid blevet banket i hovedet med, at man SKAL bruge fugtighedscreme, så det er ret nyt for mig. Men nu har jeg de sidste to dage kun brugt fugtighedscreme på de tørre områder, og voila: min hud er ikke nær så fedtet!

Men jeg vil stadig gerne beskytte min hud mod solen – hvordan gør jeg det? (uden at skulle intregrere det i min make-up). Findes der måske en god fugtighedsgel/toner, der kan beskytte min hud mod solen?

Vh Rikke

Kære Rikke

GODT spørgsmål!

Hvis du har fedtet hud, så skal du ikke bruge fede produkter på disse områder. Din hud producere jo nok og endda for meget fedt af sig selv.

Hvis du har fedtede områder men samtidig tørre områder så skal du, præcist som du gør, bruge federe produkter på de tørre områder og meget lette produkter på de fedtede områder.

Du skal selvfølgelig beskytte din hud mod solens skadelige stråler. Og dette kan du nemt gøre ved f.eks. at bruge en pudder med solfilter eller let foundation med solfilter, da de er designet til at blive ovenpå din hud.

Ha’ en fantastisk weekend!


Mest populære produkter