Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Konsultation og vejledning

Få personlig konsultation med råd og vejledning til behandling af dine hudproblemer. Prisen er billig og behandlingen er seriøs!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Konsultation og vejledning”

Kære Mads.

Tak for svar vedrørende hud og fingre. Det var interessant!

Jeg har bemærket, at du også tilbyder ansigtsbehandling, massage mv. Jeg tænker på, om du behandler i nærheden af Herlev, hvor jeg bor? Ved en sådan behandling kunne du måske lige kaste et kig på mit hudproblem og se, om det er en mild form for Psoriasis.

Kærligst fra Mic.

Svar til: “Konsultation og vejledning”

Kære Michael

Godt at du kan bruge mine svar!

Jeg rådgiver og vejleder meget gerne i hudpleje og hudproblemer, hvilket du kan læse nærmere om ved at klikke her.

Derudover kan man også få mig ud som foredragsholder, både til større arrangementer med 400 deltagere, men også til mindre private arrangementer. Kun fantasien sætter grænser, så lad mig endelig høre om dine idéer og tanker.

Psoriasis er dog en hudsygdom, som kræver lægebehandling – og jeg vil anbefale dig at kontakte din læge for hjælp til behandling af Psoriasis.

Må du få en rigtig dejlig dag!