Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

K-beauty: Giver koreansk hudpleje dig smuk hud?

Er du i tvivl om koreansk hudpleje og K-beauty er svaret på dine hudproblemer? Få svaret på om koreansk hudplejeprodukter er løsningen på dit hudproblem!

En ananas med solbriller, bananer som ører og små sko.
Forside / Blog / Brevkasse / K-beauty: Giver koreansk hudpleje dig smuk hud?

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “K-beauty: Giver koreansk hudpleje dig smuk hud?”

Hej Mads

Jeg har længe kigget på K-beauty, som der er temmelig meget omtale om fortiden. Jeg er dog samtidigt begyndt at følge dit nyhedsbrev og du virker til at have helt styr på alt det med hudpleje! Men du nævner intet om K-beauty produkter og koreansk hudpleje.

Er koreansk hudpleje bedre for min hud? Eller er koreansk hudpleje og K-beauty bare scam, ligesom så meget andet på nettet?

Jeg har rigtigt mange bumser og ville elske at få bekæmpet mine bumser. Jeg ved bare ikke hvordan jeg bedst slipper af med mine bumser. :-(

Håber du kan hjælpe.

Bedste hilsner
Dagmar

Svar til: “K-beauty: Giver koreansk hudpleje dig smuk hud?”

Hej Dagmar

Tak for de søde ord. Og mange tak for tiltroen til min viden om hudpleje. Du kan tro at jeg gerne vil forsøge at hjælpe dig, så du kan slippe af med dine bumser. Og selvfølgelig vil jeg gerne svare på dine spørgsmål om K-beauty.

Jeg vil i hvert fald forsøge at svare på dine spørgsmål om dette nye fænomen: koreansk hudpleje. Det har i hvertfald fået meget omtale, og der bliver talt rigtig meget om de koreanske hudplejerutiner.

Jeg har selv set mange af de youtube film, som der er lavet om K-beauty. Jeg har også forsøgt at undersøge ingredienslister og læse lidt nærmere op på koreansk hudpleje og hvad K-beauty er.

Men jeg må desværre skuffe dig og sige, at jeg ikke tror K-beauty eller koreansk hudpleje er løsningen for dig.

Nu skal jeg ikke tale dårligt om koreansk hudpleje generelt, for der er helt sikkert meget godt koreansk hudpleje. Jeg vil dog ikke anbefale dig at begynde med K-beauty og K-beauty produkter.

Produkterne vil altså ikke hjælpe din hud. K-beauty er nok mest af alt et firma, der er kommet til Danmark for at tjene penge, og det forsøger de at gøre igennem salg af hudpleje og en hudplejerutine, som lover guld og grønne skove.

Så mit råd til dig er, at hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det nok også for godt til at være sandt.

Og sådan er min vurdering også af K-beauty og koreansk hudpleje fænomenet.

Behandling af huden og især behandling af bumser kræver altså lidt mere end bare en håndfuld forskellige ingredienser, som der er i K-beauty – også kaldet koreansk hudpleje. Desuden er huden altså fuldstændigt ligeglad med om råvarerne i din rutine er høstet i Korea eller i Danmark.

Apropos Danmark og dansk hudpleje, så kan man omvendt sige, at vælger du danskhudpleje og hudpleje produceret i Danmark, så er du sikret en bedre kvalitet. I Danmark har vi nemlig en utrolig stor kontrol med produktion af hudplejeprodukter, især i forhold til hvilke ingredienser, der må kommes i hudplejeprodukter.

Du er også er sikret imod, at hudplejen er testet på dyr. Det er ulovligt at teste på dyr i Danmark, men det er ikke alle lande som har samme lovgivning – desværre.

Netop derfor vælger jeg også at Danish Skin Care selvfølgelig er udviklet og produceret i Danmark. Det giver den bedste kvalitet, fordi der er en utrolig høj kvalitetskontrol.

Til behandling af dine bumser vil jeg anbefale dig at prøve min hudplejeserie! I min samlede hudplejeserie får du enormt mange forskellige ingredienser til at pleje din hud. Med K-beauty og koreansk hudpleje får du kun få ingredienser.

Desuden får du en super simpel hudplejerutine ved at vælge Danish Skin Care fremfor koreansk hudpleje, som består af en masse forskellige produkter.

Samlet sæt

978 kr. 1166 kr.

Få den hud, du altid har ønsket dig

Vores videnskabsbaserede, enkle og effektive alt-i-et hudplejesæt har hjulpet mere end 100.941+ med at bekæmpe deres hudproblemer.

463+ før/efter fotos

Jeg er sikker på, at du vil blive super glad for at komme igang med Danish Skin Care serien.

Træt af hudproblemer? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar