Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Kosmetolog og kemikalier

Skadelige kemikalier og kemi i hudpleje/hudplejeprodukter? Hvordan undgår man skader som kosmetolog? Danish Skin Care giver svaret her!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Kosmetolog og kemikalier”

Hej Mads :)

Bliver der brugt sundheds skadelig kemikalier i produkterne? Og hvordan sikre man sig at man ikke for fysiske skader som kosmetolog?

Hilsen simone

Svar til: “Kosmetolog og kemikalier”

Kære Simone

Jeg takker dig for dit spørgsmål til mig vedr. arbejdet som kosmetolog.

Desværre findes der ufatteligt mange hudplejeprodukter på det danske marked, og endnu flere på verdensplan. Mange af disse produkter, indeholder så mange ingredienser, at de har en direkte skadelig effekt på huden. Desuden findes der produkter som er 100 % naturlige og omvendt nogle der er 100 % kemisk fremstillet. Dog vil jeg gerne understrege, at både kemiske og naturlige produkter kan være irriterende for vores hud.
Når dette er sagt skal jeg understrege, at der selvfølgelig også finde gode produkter på markedet. Produkter der beskytter huden og behjælper diverse hudproblemer og hudlidelser. Men faktum er, at man skal have en kemisk baggrundsviden for at forstå, hvilke produkter der er gode for huden og hvilke der ikke er.

For at sikre sig, at man ikke oplever fysiske skader som kosmetolog, handler det om at have det rigtige udstyr. En behandlerstol der kan justeres samt en behandlerbriks der også kan justeres.
Da nogle arbejdsstillinger kan være meget ensformigt, vil jeg anbefale at man i løbet af dagen laver lidt strækøvelser og styrkeøvelser (fx armstrækninger).

Jeg håber, at du kan bruge mit svar og jeg vil slutteligt ønske dig en rigtig glædelig jul!