Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Kost og hudpleje konsultation

Få hjælp og vejledning i hudpleje, kost, motion og sundhed. Konsultation i hudpleje til bumser og uren hud samt kostvejledning

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Kost og hudpleje konsultation”

Hej Mads!

Jeg har kigget lidt på din hjemmeside, og skriver til dig fordi jeg har nogle hudproblemer. Det har efterhånden stået på i et par år (jeg er i dag 21 år).

Jeg har været behandlet med tetracyclin, holdt “mælkepauser” mv. I dag bruger jeg basiron om natten og vichy om dagen, og er begyndt på nogle p-piller, der måske virker mod bumser. Men jeg kunne godt tænke mig at få dig til at kigge på min hud, så du evt. kan give noget vejledning om produkter og hjemmepleje.

Håber at høre fra dig, så vi kan finde en tid.

Med venlig hilsen Sara

 

Svar til: “Kost og hudpleje konsultation”

Kære Sara

Mange tak for dit brev.

Jeg vil med glæde lave en konsultation med dig, hvor jeg høre om din livsstil, din kost og kigger på din hud. Herefter skal jeg gerne udforme kostvejledning samt produkt- og hudplejeguide til dig, til behandling af bumser.

Jeg ønsker dig en dejlig dag!

Mads Timmermann =)