Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Kosttilskud mod uren hud

Uren hud og bumser menes at kunne helbredes med kosttilskud. Men er det virkelig sandheden at kosttilskud fjerner uren hud og bumser?

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Kosttilskud mod uren hud”

Hej Mads

Tak for en ærlig og virkelig god hjemmeside ;)

Jeg lider af rimelig uren hud. Jeg gik derfor til kosmetolog for et godt stykke tid siden. Kosmetologen foreslog mig at bruge en “terapi-kur” i 2-3 mdr., der bestod i at tage mange forskellige kosttilskud: c-vitamin, silica plus, a-vitamin, zink, mega B-stess, grapenol + noget der hed tetra cleanse. Det skal lige siges, at kosmetologen sælger alle disse kosttilskud i butikken.

Jeg lever sundt og har altid spist sundt og sørget for, at få nok frugt og grønt og drikker meget vand og grøn te. Jeg tager en multi-vitaminpille og fiskeolie hver dag og synes derfor ikke, det er nødvendigt med alle de kosttilskud (der også er rimelig dyre). Men tror du, hun har ret? Og er det overhovedet sundt for kroppen, eller bare spild af penge, når jeg nu i forvejen spiser sundt og varigeret?

På forhånd tak :D

Svar til: “Kosttilskud mod uren hud”

Kære Clara

Mange tak for dit spørgsmål vedr. uren hud og kosttilskud. Men du besvare jo lidt selv dit spørgsmål :-)

Først og fremmest, så anbefaler din kosmetolog dig noget kosttilskud, som hun selv sælger. Det er fint at anbefale ting, man selv sælger, MEN idenne situation er det tydelig nok din kosmetolog, der prøver at skabe mersalg.

For det andet, så spiser du meget sundt og har slet ikke behov for kosttilskud. Hvis du eksempeltvis får for mange af de vandopløselige C- og B-vitaminer, vil de blot løbe ud igennem din krop og ned i toilettet. Spild af penge.

For det tredje, så er der ikke nogle dokumentationer for, at bestemte fødevarer (heraf også kosttilskud) vil fjerne uren hud og bumser.

Så fortsæt din sunde livsstil, spar penge på dyre kosttilskud og kig evt. på min kur mod bumser.

Jeg vil ønske dig den aller bedste fremtid!