Fedtet hud og krokodilleoile

Hudpleje, kan være noget af en jungle! Samme gælder det med krokodilleolie. Mange anbefaler krokodilleolie, men virker det?

Krokodilleolie
Forside / Blog / Brevkasse / Fedtet hud og krokodilleolie

Spørgsmål: “Fedtet hud og krokodilleoile”

Hej Mads

Jeg har kigget på og læst om krokkedilleolie. Kan du anbefale det og kan man bruge det sammen med din dagcremen – Perfect Skin Day Protector – eller vil det have en negativ effekt på min hud da den er normal til fedtet?

Med venlig hilsen 
Kristian

Svar til: “Fedtet hud og krokodilleoile”

Hej Kristian

Jeg kan virkelig ikke anbefale dig at begynde at bruge krokodilleolie på huden – først og fremmest fordi animalske produkter ikke er nær så gode for huden, som vegetabilske produkter… Desuden indeholder animalsk olie enormt mange fedtmolekyler, hvilket tilstopper hudens porer utroligt meget.

Desuden skriver du at din hud er normal til fedtet… så at begynde at bruge vegetabilsk eller animalsk olie på en i forvejen fedtet hud, det er lidt ligesom at slukke en ildebrand ved at tænde flere bål! ;-) En fedtet hud har ikke brug for ekstra fedt, fugt eller olie… huden har allerede mere fugt end huden skal bruge :-)

Så olier – også krokodilleolie – er virkelig ikke smart til en fedtet hud. Olie bør kun påføres huden, hvis du er ekstremt tør – og i såfald ville jeg aldrig anbefale et animalsk produkt, da det tilstopper huden… der findes mange vegetabilske olier, som kan fugte uden at tilstoppe og blokere hudens porer.

– Du kan læse meget mere om behandling af fedtet hud – ved at klikke her

Jeg vil også kraftigt anbefale dig at læse denne gratis guide, som jeg tidligere har skrevet, hvor jeg netop forklarer hvorfor brug af olie til en fedtet hud er så forkert.

Mange tror desværre helt forkert, at olie er godt til fedtet hud – men olie til fedtet hud er bare ikke godt!

– Det kan du læse meget mere om i min gratis guide til behandling af fedtet hud med olie her.

Har du fedtet hud, så begår du en KÆMPE fejl ved at tilføre mere olie, også krokodilleolie!

Fedtet hud kan hudpleje ikke ændre for dig. Dine fedtkirtler reguleres af dine hormoner.

Hudpleje kan regulere din fedtede hud. Dette kan KUN gøres ved at absorbere olien fra huden. Aldrig ved at tilføre mere olie, fugt eller fedt.

Jeg understreger: Olier vil ikke hjælpe mod fedtet hud – ej heller bumser. Tværtimod! :-)

Læs om hvordan hudpleje giver bumser her

Træt af fedtet hud? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar