De 4 bedste råd til at behandle bumser!

Træt af bumser og uren hud? Få de bedste råd til at behandle dine bumser nemt og enkelt.

Sådan behandler du hurtigt og nemt dine bumser med den nyeste, mest effektive og gennemtestede behandling.

Udfyld her og få adgang til din videoguide:


Mads Timmerman før han stiftede Danish Skin Care og blev ekspert i smuk hud.
Før
Stifteren af Danish Skin Care og ekspert i smuk hud - Mads Timmermann
Efter. Resultater kan variere

Mads Timmermann står bag hudplejeserien Danish Skin Care og har siden 2008 hjulpet hundredevis med at fjerne deres bumser.

Siden jeg som ung teenager fik bumser og uren hud, afprøvede jeg alle mulige former for hudplejeprodukter til bumser, kurer mod bumser, behandlinger af bumser, råd til bumser og meget mere. Intet virkede, og jeg havde utroligt dårligt selvværd. Heldigvis fandt jeg ud af, hvordan man virkelig kommer bumser til livs, uden at det koster en formue – og i dag, har jeg fået en smuk hud uden bumser.

Mads Timmermann, udvikler af Kuren Mod Bumser
Ung kvinde kæmper med huproblemer, her akne, rødmen og aknear.
Før
Bruger anmelder Danish Skin Cares produkter og er ikke længere er plaget af hudproblemer
Efter. Resultater kan variere

Jeg kan gå uden for min dør selvom jeg ikke har make-up på

Mads' rådgivning har givet mig utrolig meget både udseendemæssigt, men også rent psykisk. Det har gjort at jeg nu, uden problemer, kan gå uden for min dør selvom jeg ikke har make-up på, og uden at have følelsen af, at folk hele tiden kigger på min hud.

Nadia
Ung kvinde kæmper med huproblemer, her akne, rødmen og aknear.
Før
Bruger anmelder Danish Skin Cares produkter og er ikke længere lige så plaget af hudproblemer
Efter. Resultater kan variere

Jeg er simpelthen så tilfreds med resultatet

Jeg skulle lige vænne mig til tanken og da jeg jo selv studerede til kosmetiker var mine tanker ret bestemte om hvilken hudpleje jeg synes bedst om, men jeg startede op i oktober og tænkte nu prøver vi. Der er kun ganske lidt tilbage på min kind nu og jeg er simpelthen så tilfreds med resultatet indtil videre ellers ville jeg aldrig anbefale det til andre.

Sofia

Se videoguiden nu og lær

  • Sandheden om de 4 hemmelige og effektive trin til at behandle dine bumser NU!
  • Hvordan du finder din egen unikke hudtype og vælger de helt rigtige og effektfulde hudplejeprodukter.
  • Hvordan du får en smuk, pæn og ren hud.
  • Hvordan du undgår fejlagtige og vildledende skønhedsmyter, som både ødelægger din hud og giver dig bumser.
  • Hvordan du får et nyt og smukt spejlbillede at sige godmorgen til resten af dit liv.

(*) Disclaimer: Vidste du, at de fleste hudplejeproducenter lover mere end de holder, uden at oplyse dig om det? Det vil vi ikke hos Danish Skin Care! Vi har stor erfaring med hudpleje og vi gør altid vores bedste. Vores rådgivning og produkter er beregnet til, at hjælpe dig med at få smuk hud. Ifølge markedsføringsloven (og Googles / Facebooks politik om markedsføring), kan og må vi ikke garantere dig et resultat ud fra vores produkter, guides og informationer. Resultater kan variere fra person til person. Din sikkerhed er dog utrolig vigtig for os, og derfor er vores handelsbetingelser udarbejdet i samarbejde med vores advokat Bird & Bird. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os på telefon 30 116 116. Tak for dit besøg – og husk, at verdens bedste skønhedstrick, er et kæmpe smil. :-)

De 4 Råd Mod Bumser er udviklet af Mads Timmermann og Danish Skin Care ApS, Ane Katrines Vej 20, DK-2000 Frederiksberg, info@danishskincare.dk, +45 30 116 116. Betingelser/cookies/privatliv/disclaimer