Læs Mads historie om kampen mod bumser!

Jeg har selv oplevet at have bumser og har virkelig været plaget af dem! Det medførte flere års shoppen rundt i skønhedsprodukter og endte med rigtig dårligt selvværd.

Mads Timmerman før han stiftede Danish Skin Care og blev ekspert i smuk hud.
Stifteren af Danish Skin Care og ekspert i smuk hud - Mads Timmermann

Som 20-årig havde jeg afprøvet hundredvis af produkter mod bumser – både billige og dyre – som alle lovede mig en bumsefri og smuk hud. Jeg havde været hos 23 forskellige kosmetologer og 5 forskellige hudlæger, som alle forsøgte at komme mine bumser og min urene hud til livs.

Da det var allerværst brugte jeg tolv forskellige hudplejeprodukter om morgenen, og tolv forskellige produkter om aftenen. Jeg tør slet ikke begynde at tænke på alle de mange forskellige husråd og ”gode” forslag fra medier, forældre, familie osv., som jeg har prøvet i min kamp mod mine bumser.

Selv min første rigtige kærestes mor var fuld af ideer til at hjælpe mig af med mine bumser. Jeg fandt det dog yderst pinligt, at skulle diskutere mine bumser henover middagsbordet med hende. Det betød jo nemlig, at hun kunne se min grimme hud, selvom jeg forsøgte at dække den ind og bilde mig selv ind, at ingen andre så den.

Jeg prøvede endda at droppe ALLE hudplejeprodukter i en længere periode, MEN JEG HAVDE STADIGVÆK BUMSER!

Hvordan kunne det være? Hvordan kunne alle de ting, som jeg smurte min hud ind i, være totalt uvirksomme?

Hvorfor gjorde produkterne min hud så rød og irriteret, at jeg troede den ville gå i opløsning? Især når produkterne var beregnet til sart hud?

Jeg var trods alt 20 år og altså ikke længere teenagere. Hvorfor blev min hud kun værre og værre? Burde jeg ikke, som det mindste, kun have bumser som teenager?

For at få bugt med min dårlige hud, gik jeg i solarium minimum en gang om ugen og samtidig brugte jeg både foundation, concealer og pudder, for at dække mine gule og røde bumser.