Mads Timmermann fortæller:

Mit farvel til bumser 👋

Hej 🙂 Jeg hedder Mads Timmermann og jeg har kæmpet voldsomt meget med bumser 😓

Okay! Jeg ved, at det er en spøjs intro. Ingen ville præsentere sig sådan. Og så alligevel. Tænker du læser med her, fordi du – ligesom jeg – kæmper med bumser og uren hud. Måske du har voldsom akne?

Du ved derfor også, at du føler bumserne ALTID er en del af din introduktion – i hvert fald en del af det førstehåndsindtryk, som folk får af dig…

Bumserne var en KÆMPE stor del af min identitet. Det er det stadigvæk, trods jeg har fået løst mit bumseproblem og i dag har en bumsefri hud. 🎉❤️😃

Jeg er i dag ekspert i behandling af bumser. Jeg foretrækker selv titlen “ekspert i smuk hud”. Nogle vil måske kalde mig hudplejeekspert.

Men sådan har det bestemt ikke altid været!

Mads Timmerman før han stiftede Danish Skin Care og blev ekspert i smuk hud.

Da jeg fik bumser var det en kamp. Jeg prøvede enormt mange hudplejeprodukter, behandlinger, kure og søgte hjælp hos både kosmetologer, læger og andre hudplejeeksperter.

Intet hjalp!!! 😱🤯🤬

Noget hjalp måske i en kort periode, men bumserne lurede lige om hjørnet – og kom hurtigt tilbage. Oftest værre end tidligere. 😢

Måske jeg ikke er så glad for titlen hudplejeekspert, fordi jeg netop aldrig fik hjælp til min hud, hos de eksperter jeg søgte hjælp hos… 🤔

Måske jeg overdriver. Jeg husker dog mest af alt min “behandling” af bumser, som betaling for en rød, irriteret og kløende hud.

Med betaling mener jeg, penge-ud-af-vinduet på alt muligt hudpleje og behandlinger. For ikke at nævne betaling for hudanalyser, konsultationer og vejledning.

Set i bakspejlet, så er det jo helt tosset! Man betaler jo heller ikke for at få lov at se en bil. Og man betaler heller ikke bilforhandleren, for at svare på spørgsmål om den bil man overvejer at købe.

Nøj! Jeg har brugt mange penge på hudanalyser og kosmetologbehandlinger, med det ene formål at sælge mig en masse hudpleje. 💸💸💸

Nå ja! Og når jeg skriver rød og irriteret hud, så tænker jeg du ved, hvad jeg mener… 🙄

Mads Timmerman før han stiftede Danish Skin Care og blev ekspert i smuk hud.

Det er jo helt tosset, som meget hudpleje smadrer ens hud. For ikke at tale om alle de talrige “gode råd” fra magasiner, som anbefaler hjemmelavede ansigtsmasker.

Jeg husker især en af de hjemmelavede ansigtsmasker, som jeg prøvede. Den bestod af salt, honning og havregryn. Er du tosset, det gjorde nas. Det brændte som ind i H…

Og ja, det efterlod min hud monster rød… Men jeg gentog – godtroende 😇 – behandlingen hver uge i næsten to måneder. Hjalp aldrig…

Jeg tænker, at du ved præcis, hvad jeg mener.

Du har formentlig også prøvet din del af behandlinger mod bumser. Siden du læser med her, så tænker jeg, at intet har virket endnu – i hvert fald ikke virket optimalt. 🙄😓

Det er så frustrerende! 😓

Lad mig dog hurtigt sige, at det ER muligt at få en bumsefri hud. Det er lykkedes for mig. Jeg fandt løsningen på behandling af bumser.

Det chokerende er, at behandling af bumser er enormt nemt – ikke at negligere problemet. Jeg har selv kæmpet voldsomt med bumser, så at negligere bumser er det sidste jeg ønsker. Det er et STORT problem og ENORMT frustrerende, at kæmpe med bumser.

Behandling af bumser handler bare ikke om specielle ingredienser eller specielt fremstillede hudplejeprodukter. Det er ganske nemt, hvilket jeg ved i dag…

Lad mig desuden pointere, at behandling af bumser er én ting. Alt det menneskelige – psyken – ved at kæmpe med bumser, er noget helt andet. Og det er dét, som jeg mener med, at bumser stadigvæk er en stor del af mit liv – trods jeg har fået en bumsefri hud.

Jeg ryger direkte tilbage til den usikre bumseplagede teenager, når jeg – af og til – får en bums.

Jeg slap først af med bumserne, da jeg var godt oppe i 20erne. Det er dog altid den usikre teenager, som jeg ryger retur til, når jeg f.eks. får en bums eller to. Eller 4 i midten af panden 😓

Og trods dette ikke er første gang, hvor jeg omtaler mine egne udfordringer med bumser. Og det næppe bliver sidste gang jeg viser mine fotos fra dengang, jeg havde bumser, så er det lige grænseoverskridende HVER EVIG ENESTE gang.

Det er – hiv-hår-ud-af-næsenselv-tortur i den gode sags tjeneste, når jeg finder de gamle fotos frem. Jeg gør det kun for at sprede budskabet om, at bumser kan fjernes og bumsefri hud opnås.

Det vækker bare SÅÅH mange dårlige minder, dårlige tanker og tager mig direkte tilbage til en virkelig svær tid. En tid, hvor jeg skjulte min hud. Dækkede huden med makeup – gå ud, uden makeup, ALDRIG!

Du ved, hvad jeg mener. Når man kæmper med bumser og hudproblemer, så føler man, at det er det eneste folk ser.

Og jeg er mand. Da jeg kæmpede med bumser var det altså hverken metroseksuelt eller normalen, at mænd bar makeup. Anderledes er det heldigvis i dag, men alligvel. Ingen bør bære makeup af anden årsag end at lade makeup fremhæve deres skønheder…

Jeg meldte desuden ofte fra til arrangementer på grund af bumser – eller bare én ny STOR bums midt i panden. Eller jeg meldte fra fordi jeg netop havde fået en kosmetologbehandling og min hud så farlig ud. 😓🤬😱

Bumser har virkelig frarøvet mig meget sjov med venner. Og stjålet enormt meget tid fra mig. Tid jeg har brugt foran spejlet med forsøg på behandling af bumser.

 

Det værste ved at have bumser…

Én ting er, at bumserne – i hvert fald for mig – var enormt frustrerende. Og at bumserne på min hud gjorde, at jeg gik og gemte min hud. Jeg var ærlig talt pinlig over at se sådan ud.

For mig var det værste ved at have bumser, at alle – og jeg mener virkelig alle – havde et smart råd med på vejen om behandling af bumser.

Jeg VED naturligvis godt, at rådene og forslagene var venligt ment. Det er jeg slet ikke i tvivl om. 🙏 Rådene var dog en reminder om, at jeg ikke havde dækket ordentligt med makeup 🙄 Og en reminder om, at ALLE så min grimme hud 😢

Jeg husker især en episode. Jeg har vist været 17 år eller sådan. Og det var faktisk en periode, hvor min hud var bedre end nogensinde – altså jeg havde ganske få bumser.

Jeg var hjemme og besøge min kæreste og vi spiste med hendes forældre. Det havde vi gjort nogle gange, og jeg talte egentlig ret godt med især hendes mor. Og så dér under oprydning fra aftensmaden kommer vi i snak om et eller andet – og selvfølgelig venlig ment – fortæller hun mig så om tea tree oil. Og at det skulle være FANTASTISK mod bumser.

Nå ja! Og min kærestes far – en stor håndværkertype – stemte i og foreslog, at jeg da skulle prøve det…

Ja tak! Der var min aften ødelagt. Nu troede jeg ellers lige, at jeg var i en god periode med min hud. Og troede netop, at INGEN så mine bumser. Det bildte jeg mig i hvert fald ind. 😵‍💫

Sådanne episoder har jeg godt nok mange af. Tænker du sikkert har det samme. Og selvom du – ligesom jeg – ved, at hjælpen er venlig ment, så er det bare så frustrerende.

Ekstra frustrerende er det, når det kommer fra nogen, som “lige har læst” eller “lige har hørt”. Altså, hvor de aldrig selv har kæmpet med bumser og ikke forstår, at man faktisk har prøvet seriøst ALT!

Og ja, jeg har da også forsøgt mig med tea tree oil. Det var noget af det værste jeg har brugt på min hud. Jeg var tomatrød i hele ansigtet og det sveg, stikkede og brændte i huden. 🤬

 

Det er naturligvis ironisk, at jeg i dag er blevet en af “dem”. 🤪

En af dem, som rådgiver og vejleder i hjælp til behandling af bumser. 🤣

Jeg har dog selv kæmpet voldsomt meget med bumser.

Jeg har i dag en flot og pæn hud – en bumsefri hud – og det er egentlig bare min egen historie, som jeg deler.

Håber virkelig, at min vej til fri for bumser kan være en hjælp for dig. Ikke mindst, så du ikke skal begå alle de MANGE fejl, som jeg gjorde.

Nå ja! Og så er jeg – set i bakspejlet – da enormt frustreret over den enorme formue, som jeg har brugt på behandling af bumser.

Tør slet ikke tænke på alle de mange tusinde kroner, som jeg har brugt på hudplejeprodukter. Hudplejeprodukter, som aldrig har hjulpet – i hvert fald ikke i ret lang tid af gange. 💸

Det er jo helt tosset, så mange penge jeg – og sikkert også du – har smidt efter produkter, behandlinger og rådgivning i kampen mod bumser.

💸💸💸

 

Sådan løste jeg mit bumseproblem – og fik en pæn hud

Okay! Pæn hud måtte jeg skrive, trods jeg normalt ikke bryder mig om at prale af min hud.

Nu hopper jeg lidt i tiden – og inkluderer et årtis erfaring 🧐🤓 Siden jeg virkelig er kommet igang med behandling af bumser (og pleje af huden), så har jeg lært, at behandling af bumser kun er en mikroskopisk lille bitte del af bekæmpelse af bumser.

Dengang jeg havde bumser, så var bumser det ALT-overskyggende problem. Jeg var så frustreret over mine bumser, at jeg egentlig kun havde fokus på, at få fjernet bumserne.

Måske du har det på samme måde?

Jeg forstår dig fuldt ud! Bumser er frustrerende! Ingen tvivl om det! Jeg har selv kæmpet ENORMT meget med bumser, som jeg netop har fortalt dig. Jeg forstår virkelig, at bumserne er frustrerende!

Med bumser følger dog – nærmest altid – ar fra bumser, såvel røde mærker fra bumser. Dertil kommer en ofte ujævn hud og uens hudtone.

Du ser det måske ikke nu, fordi dit fokus er på at slippe af med bumserne.

Det er dog ENORMT frustrerende, at få fjernet bumserne, for dernæst at have et nyt problem – f.eks. massevis af røde mærker fra bumser – og kaste de sygt-mange-foran-spejlet timer efter 🤬

Jeg taler af personlig erfaring! Jeg fik nemlig løst mine bumser – og stod dernæst med en MEGA grim hud. Jeg kunne nærmest ikke glæde mig over, at være sluppet fri for bumserne. Jeg stod jo stadigvæk med en grim hud – godt nok en bumsefri hud, men stadigvæk en grim hud. 😓

Behandling af bumser handler derfor kun delvist om bekæmpelse af bumser.

God behandling af bumser handler også om, at behandle bivirkningerne ved bumser – og sikre en god pleje til huden, således at du efter din behandling af bumser, kan se en smuk hud i spejlbilledet.

Jeg lærte det på den kedelige måde – altså at jeg fik fjernet mine bumser, men stadigvæk havde en grim hud. Lad værre at begå samme fejl, som jeg gjorde! Sørg for at din behandling af bumser også sikrer hjælp mod ar fra bumser, røde mærker fra bumser, ujævn hud og alt det andet, som bumser og akne bidrager med af skade på din hud.

Kort sagt, sørg for, at din behandling af bumser, hjælper dig til den smukke hud, som du ønsker. Og fortjener! Ingen fortjener at kæmpe med bumser, eller kæmpe med en grim hud.

 

Nu hopper jeg – igen – i tiden. Nu skal vi nemlig tilbage til, hvordan jeg bekæmpede mine bumser. Det er en frustrerende historie på niveau med tab af en ny indkøbt creme mod bumser, og ALT produktet ligger smurt udover badeværelsesgulvet… 😱

Jeg var 18 år. Jeg troede, at jeg skulle være grafiker. Jeg var nemlig lidt af en computernørd tilbage dengang – forstået på den måde, at jeg brugte 99,9% af min tid foran en computer.

– Altså ikke med næsen i en bog. Det interesserede mig ærligt talt ikke, dengang. Og lektielæsning var ikke noget jeg, som sådan, brugte tid på. Efter folkeskolen tog jeg derfor en ungdomsuddannelse til grafiker. Nok især fordi skoletiden var kort, og praktiktiden lang – altså jeg ville hurtigt slippe væk fra skolebænken og ud og arbejde med computer. Herligt.

Da jeg kom i min første praktik, som grafiker, fik jeg et KÆMPE chok! Virkelig!

Min første opgave var en hjemmeside for et hudplejeprodukt. Ikke at dét var et chok. Det var faktisk vældig spændende. Det var bare ikke et hvilket som helst hudplejeprodukt. Nej! Det var et hudplejeprodukt mod bumser.

Chokket var, at det første jeg skulle gøre, var at redigere nogle billeder til hjemmesiden. Billederne var af en teenager. En pæn pige, men alligevel en pige med en del bumser.

Slet ikke ligeså mange bumser, som mig. Hun var virkelig en pæn pige, som bare havde lidt bumser. Jeg ville ELSKE, om min hud så sådan ud.

Og trods få bumser, så sad jeg – SERIØST – og billedbehandlede bumserne væk fra hendes hud. Og det var for et hudplejeprodukt, som lovede at fjerne bumser? DOBBELT-SERIØST, jeg var chokeret. Hvis hudplejeproduktet virkelig virkede, så ville det da have været MEGET lettere at vælge en model, som havde brugt produkterne.

Dobbelt-dobbelt SERIØST. Jeg lærte sidenhen, at pigen aldrig havde brugt produkterne. Jeg skulle nemlig hente en udtalelse fra hende – til brug ved nogle før/efter fotos – og brugte lejligheden til at spørge mere dybdegående ind til hendes erfaring med produktet.

Jeg talte kun i telefon med hende, men det havde gjort mindre ondt, hvis vi havde stået overfor hinanden og hun havde sparket mig i skridtet 🥴 Hun havde aldrig brugt produkterne, så udtalelse skulle jeg hente hos firmaet – altså en fiktiv udtalelse. Hun var bare en tilfældig pæn teenager, som var brugt som model. CHOK!

… Hver gang jeg ser nedenstående video, griner og græder jeg på samme tid, og tænker tilbage på dén historie…:

🤪🤪🤪

 

Det blev vendepunktet for mig!

Den oplevelse med, at sidde og billedbehandle bumser væk – for at gøre reklame med før/efter fotos for et hudplejeprodukt mod bumser – det var virkelig et chok!

Jeg vidste selvfølgelig godt, hvad billedbehandling kunne. Jeg vidste egentlig også godt, at reklamer var til for at sælge. Det her var bare så forkert. Det var så meget svindel. Det var jo ikke bare billedbehandling for at pynte – ligesom makeup. Det var billedbehandling for at bevise et resultat – et resultat, som var løgn.

Jeg blev faktisk vred. Nu havde jeg kæmpet med bumser længe! Jeg havde brugt enormt mange penge på behandlinger og hudplejeprodukter mod bumser. Intet havde virket. Og nu havde jeg lært, at det måske alt sammen var fup

Mest af alt gik jeg i panik. Jeg gik i panik, fordi jeg begyndte at frygte aldrig at slippe af med bumserne. Jeg havde jo netop fået bevis for – at hudpleje mod bumser var fup. 😱😱😱

Jeg husker, hvordan jeg kom hjem fra arbejde den dag. Det var en fredag. Det første jeg gjorde var at tage en pose chips, 1,5 liter cola og satte mig foran computeren.

Indskyder lige. Jeg havde ikke drukket cola eller spist chips LÆNGE. Faktisk havde jeg holdt mig fra fastfood, chips og sodavand i næsten 12 måneder – fordi jeg havde læst, at det kunne give bumser.

Jeg var virkelig frustreret! Og trods planen var, at jeg ville spille CounterStrike, så fik jeg aldrig startet spillet op. I stedet endte jeg med at søge information om bumser på nettet.

Jeg havde tidligere læst meget om behandling af bumser. Og læst nærmest alle skønhedsguides om bumser. Min søgning i dag var dog anderledes. Jeg søgte pludselig på “hvad skyldes bumser”, hvilket udviklede sig til søgning på “forskning om bumser” og den slags.

Igennem min søgning kom jeg ind på en masse lægeartikler og forskningsresultater fra alle mulige forskellige universiteter, forskningscentrer og sådan.

Fredag eftermiddag blev til nat. Lørdag blev til søndag. Og jeg fik indhentet 12 måneder uden fastfood, på dén weekend 😂🍕🍟 Jeg har aldrig været så meget begravet i læsning.

Nu vil jeg ikke gøre mig selv dummere end jeg faktisk er. Alligevel, så forstår jeg ikke helt, hvordan jeg fik mig læst igennem alt den forskning. Sådanne forskningsartikler er altså ikke ligefrem let læsning.

Jeg har nok heller aldrig været så motiveret til at læse, som jeg var dén weekend. Trods artiklerne var svære, så blev jeg mere og mere motiveret til at læse, des mere jeg læste. Pludselig begyndte der nemlig at åbne sig en hel verden af muligheder for behandling af bumser. Og min begravelse i lægeartikler om bumser og forskning om bumser og akne, fortsatte længe efter dén weekend – specielt fordi jeg virkelig også måtte læse flere af artiklerne 2, 3 og 4 gange for at forstå 🙄🤪

Jeg læste især en masse om ingredienser, som forskning havde bevist virkede mod bumser – og virkede til pleje af huden. Det var temmelig chokerende læsning. Ikke mindst fordi, de fleste ingredienser var helt almindelige ingredienser.

Og ikke bare én ingrediens. Der var virkelig mange gode ingredienser mod bumser.

Helt modsat viden, end jeg havde “lært” og fået fortalt af forskellige hudplejefirmaer, kosmetologer og sælgere. Nærmest altid var der én eller anden “unik ingrediens” fra det firma eller produkt – en speciel ingrediens, som kunne løse bumser.

Jeg lærte også at ENORMT MEGET af det, jeg troede – og havde lært – ville være godt mod bumser, faktisk var årsag til bumser. Det gjalt f.eks. citron og honning, som jeg ellers i flere uger havde lavet en ansigtsmaske med flere gange om måneden – blandet med avocado. Temmelig nederen at opdage, at jeg i flere uger havde gjort noget, som giver bumser. 😳🤛

 

Lang historie kort: Sådan bekæmpede jeg mine bumser

Det første jeg gjorde var at droppe alle skadelige, skrappe og irriterende ingredienser for huden.

Jeg smed MASSEVIS af hudplejeprodukter ud. Jeg havde igennem årene virkelig fået indkøbt mange forskellige produkter. Jeg gennemgik alle ingredienslister. Alt som indeholdt parfume, farvestoffer eller noget der lød som citrus – eller indeholdt menthol, mynthe, udtørrende alkohol osv. osv. osv. Det røg i en sort sæk – og røg ud.

I dag lyder det måske temmelig banalt, men husk på, at vi taler tilbage i midten af 00’erne. Dengang var der altså ikke ret meget fokus på parfumefrie produkter.

Nå ja! Og selvom vi i dag – heldigvis – har langt mere fokus på parfumefrie produkter og skidt i hudpleje, så er der godt nok fortsat uhyggeligt meget L-O-R-T i hudpleje. Det er chokerende! 🤬😱

Samtidigt begyndte jeg at lede efter hudpleje, som kunne bidrage med niacinamide, A-vitamin, E-vitamin, BHA, AHA, hyaluronsyre, kamille, solsikkeolie, arganolie, aloe vera, agurk… Og mange, mange, MANGE flere ingredienser.

Sidste nævnte ingredienser lyder måske, som LIDT FOR almindelige til at kunne behandle bumser. Lyder nærmest som en indkøbsliste til køleskabet. Det er dog virkelig gode ingredienser for huden og mod bumser! 💪❤️

Min nye strategi var at bombardere min hud med alt dét, som skulle hjælpe mod bumser – ifølge forskningen. 💣💥 Altså ikke bare én eller få gode ingredienser, som jeg hidtil havde gjort igennem de “god mod bumser”-produkter jeg havde brugt… Hvoraf størstedelen alligevel var røget i den sorte sæk, da jeg ryddede ud i skadelige ingredienser…

Jeg siger dig. Det var svært! Virkelig svært, at finde produkter, som indeholdt de ingredienser jeg ønskede. Og som samtidig ikke indeholdt noget skidt for huden.

Mange af de produkter jeg dengang brugte blev bestilt hjem fra USA eller Tyskland. Og havde jeg tidligere haft en stor hudplejerutine, så var min nye rutine pludselig gået fra stor størrelse toilettaske – til at min hudplejerutine kom i egen kuffert på hjul 😂😂😂

Jeg havde nærmest en creme til hver ingrediens. Det var helt tosset. Jeg brugte 18 produkter morgen og aften. Samtidigt behandlede jeg huden ugentligt med masker med kamille, blandet med agurk og solsikkeolie.

I alle mine år med behandling af bumser, så havde min hudplejerutine aldrig været mere behagelig. Trods den var meget mere omfattende end tidligere. Jeg brugte langt mere tid på hudpleje end tidligere, men det gjorde pludselig ikke ondt. Min hud blev ikke rød af produkterne, ligesom produkterne ikke varmede, stikkede eller brændte på huden.

Jeg var ovenud lykkelig, da jeg efter nogle måneder var i god bedring. Ikke bare bedring, men virkelig god bedring. Min hud havde virkelig haft enormt stor glæde af behandlingen.

Det var FANTASTISK, da venner begyndte at spørge ind og komplimentere min hud. Og det var en enorm stor motivation for at begrave mig yderligere i forskningen om bumser og hudpleje.

Kombinationen af resultat og komplimenter for min hud, fik mig til at tage en uddannelse til hudterapeut. Det var en dyr fornøjelse. Både betalingen af uddannelse, men også at jeg pludselig skulle bruge nogle andre produkter. Det var en del af uddannelsen, at prøve forskellige behandlinger og forskellige produkter – og bumserne blomstrede op igen. 😭😭😭

Jeg må indrømme, at jeg også allerede var begyndt at falde af på den, med den enormt store hudplejerutine. Det var noget af en aften- og morgenrutine, som jeg havde skabt. For ikke at tale om de ugentlige masker, som jeg først lavede og sidenhen lå med i 30 – 40 minutter. Det var for meget. Det harmonerede slet ikke med en almindelig hverdag.

Igennem uddannelse til hudterapeut lærte jeg dog mere om huden. Det jeg fik mest ud af uddannelsen var dog en introduktion til udvikling af hudpleje – og hvordan det gøres. Det førte til en del kurser netop det. Og ud fra et ønske om en nemmere hudplejerutine, end min nuværende, med de enormt mange forskellige produkter, så udsprang Danish Skin Care.

De første år, blot som en fjern idé – og flere år med udvikling af produkter. Det er altså virkelig ikke sådan bare lige. Ekstra svært var det, da jeg netop ikke ønskede at bruge nogen skadelige eller skrappe ingredienser for huden.

Jeg fik også en forståelse for, hvorfor der er SÅ meget skidt i hudpleje: Det gør udviklingen nemmere. Det er ofte de skrappe og skadelige ingredienser, som fungerer som stabilisator, konservering og bindemiddel i hudpleje.

Nå ja! Og for at gøre det hele mere besværligt, så havde jeg pludselig fået andre behov. Og dermed yderligere krav til mine hudplejeprodukter.

Okay! Må lige indskyde, at jeg normalt ikke er et menneske med fokus på problemer. Men da jeg pludselig var bumsefri første gang – efter min selvskabte ENORME rutine med 18 produkter morgen/aften og flere ugentlige masker – opdagede jeg, hvor mange ar min hud havde.

Så behandling af ar og røde mærker skulle være en del af mine produkter. Alle med bumser får jo ar.

Jeg ønskede desuden ikke, at mine produkter “bare” skulle løse bumser og ar. Produkterne skulle også bidrage med god pleje til huden. Kort sagt, så skulle produkterne hjælpe til en sund, ren og smuk hud.

Det var jo netop dét, som jeg selv ønskede. Trods jeg i temmelig mange år, egentlig bare havde ønsket at slippe af med bumserne. Det ønske var lige så stort – og vigtigt – jeg var blot blevet mere specifik på resultatet.

Første produkter kom i handlen 11. april 2011. Sidenhen er der sket meget. Produkterne er opdateret flere gange – opdateret, når der er kommet ny forskning eller mulighed for forbedring – og i dag kan jeg stolt sige, at jeg har en virkelig god hudplejeserie mod bumser.

Jeg har selv brugt serien til at få løst mit eget bumseproblem – én gang for alle – ligesom jeg har fået bekæmpet mine mange ar fra bumser. Og – med al beskenhed – i dag har jeg en virkelig flot hud.

Det jeg mest af alt er stolt over er, at jeg med min hudplejeserie har kunnet hjælpe enormt mange andre med bumser.

Det gør mig virkelig glad! 😃🙏

Andres historie med min hudplejeserie

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Jeg har en tendens til at pille i huden når jeg er angst eller overstimuleret, både i ansigtet og på …

* Resultat kan variere fra person til person.

Christina

Før
Efter

Efter 6 ugers brug

Produkterne er de bedste ud af mange produkter jeg har prøvet. De har helt klart forbedret huden. Et ekstra plus …

* Resultat kan variere fra person til person.

Emilie

Før
Efter

Efter 5 måneders brug

Har brugt DSC produkter i mange år, og de har hjulpet mit selvværd samt mine hudproblemer, min hormonspiral har ødelagt …

* Resultat kan variere fra person til person.

Stine

Før
Efter

Efter 8 måneders brug

Jeg begyndte at bruge jeres produkter i april, og jeg kan ærligt sige, at det har været en game-changer for …

* Resultat kan variere fra person til person.

Döne

Før
Efter

Efter 3 måneders brug

Jeg er ikke i mål med mine hudproblemer endnu, men jeg ser, og mærker en betydelig forskel på min hud …

* Resultat kan variere fra person til person.

Mette

Før
Efter

Efter 3 ugers brug

Min hud føles mindre nubret end da jeg startede for 3 uger siden.Det er en rimelig enkel rutine at komme …

* Resultat kan variere fra person til person.

Thomas

Før
Efter

Efter 4 måneders brug

Jeg har købt Danish Skin Cares til min søn. Han er mentalt handicappet, så jeg ledte efter hudplejeprodukter, der var …

* Resultat kan variere fra person til person.

Katja

Før
Efter

Efter 14 dages brug

Glad for produkterne, de giver min hud det den har brug for. Kan virkelig anbefales

* Resultat kan variere fra person til person.

Lasse

Før
Efter

Efter 14 dages brug

Jeg er rigtig glad for Danish Skin Care og har brugt det før. Derfor har jeg tålmodighed. Jeg har kun …

* Resultat kan variere fra person til person.

Iman

Før
Efter

Efter 6 måneders brug

Meget tilfreds. Jeg har fået en mere ensartet og ren hud. Kan helt sikkert anbefales.

* Resultat kan variere fra person til person.

Mette

Før
Efter

Efter 7 måneders brug

Bedste produkter der virker. Har brugt dem siden feb. 2023 og bruger dem stadig. Allerede efter 3 mdr, var der …

* Resultat kan variere fra person til person.

Bende

Før
Efter

Efter 1 års brug

Jeg var rigtig ked af min hud. Den var rød, hævet og øm. Træt af at intet som jeg prøvede …

* Resultat kan variere fra person til person.

Andrea

Jeg ved nemlig, hvor enormt frustrerende det er, at kæmpe med bumser. Det har fyldt utroligt meget i mit liv. Og jeg er så lykkelig for, at jeg kan hjælpe andre til endelig at få den oplevelse det er, at få en bumsefri hud.

Nej! Få en smuk hud. En hud, hvor man få komplimenter for sin hud. 😃🥰🎉

Det er en af de mest fantastiske oplevelser, når man i mange år har kæmpet med bumser – når der pludselig er en, som siger: “Hvor har du flot hud”.

Har du lyst til at prøve produkterne, så kan du bestille dem her

 

Ærlig, effektiv og enkel

Min hudplejeserie er skabt ud fra idéen, at det skal være enkelt at pleje sin hud. Ikke noget med masker, ugentlige eller månedlige behandlinger. Og ikke noget med en STOR HÆR af produkter.

Det skal være enkelt, så du får det gjort på daglig basis.

Daglig hudpleje er desuden den absolut bedste behandling af din hud.

Det er ganske enkelt langt bedre for din hud, at pleje den skånsomt – på daglig basis – fremfor ugentligt eller månedligt, at gå all-in og smadre huden med en masse skrapt, som skal fjerne én uges (eller måneds) skidt og urenheder. Lidt hver dag, er langt bedre for dig og din hud. 💪

Det er egentlig det samme med hudpleje, ligesom med kosten. Du ved godt, at du bør spise lidt sundt HVER dag, for at leve sundt. Og ikke kan nøjes med at spise sundt én gang om ugen – eller én gang om måneden. 🥒🥕🥬

 

Min serie er skabt kun med ingredienser, som forskning har vist har en effekt for huden. Det kan jeg ærligt sige. Og du får ikke bare én god ingrediens. Det er ikke nok! Du får bombarderet huden med massevis af gode ingredienser.

Bevares! Nogle ingredienser er måske bedre end andre mod bumser – A-vitamin er f.eks. virkelig fantastisk i kampen mod bumser. Men hvorfor kun nøjes med A-vitamin? Der er massevis af andre gode ingredienser for huden, såvel i kampen mod bumser. Nogle ingredienser er måske bedre til at berolige og reparere huden, hvor andre er gode til at mindske rødme og ar og andre igen er gode til at styrke huden mod nye udbrud.

Det er netop kombinationen af de ENORMT MANGE forskellige ingredienser, som gør, at min hudplejeserie er så virkelig effektiv til at bekæmpe bumser – og sikre dig en flot og pæn hud.

Helt enkelt kan hudplejeserien beskrives ved 3 punkter:

  1. Jeg har fjernet alt skidt fra produkterne.
  2. Jeg har proppet serien med MASSEVIS af gode ingredienser.
  3. Jeg har sørget for, at kombinere flere behandlinger i én. Du får ikke bare hjælp mod bumser. Du får også god hjælp mod ar, røde mærker fra bumser, ligesom du får en rigtig god daglig pleje til din hud.

Naturligvis får du solbeskyttelse i dagcremen. Solen er trods alt en stor årsag til nedbrydning af huden. ☀️🥵

Nå ja! Og du får selvfølgelig massevis af styrkende ingredienser til din hud, så din hud forbedres til at kunne nedkæmpe nye udbrud af bumserlænge førend du ser dem på hudens overflade. 💪🐘😃

Dobbelt, NÅ JA – og serien virker lige godt mod bumser, hudorme, talgknopper og andre urenheder i huden. De fleste oplever, trods alt, at være plaget af alle problemer samtidigt – eller fra tid til anden.

Kort sagt. Jeg har tænkt på det hele med serien, så du – ligesom mig – hurtigst muligt kan få en flot og sund hud. En hud fri for bumser og urenheder. ❤️

 

Prøvepakke på min hudplejeserie

Tro mig! Jeg forstår, at du er skeptisk. Jeg har selv kæmpet voldsomt meget med bumser.

Jeg forstår også fuldt ud, at du er frustreret over, at købe ENDNU en hudplejeserie. ENDNU en hudplejeserie, som lover at hjælpe mod bumser… 😱

Jeg har selv været der. Jeg købte mig fattig i hudplejeprodukter. 😓

Personligt var jeg nok så desperat – dengang jeg kæmpede med bumser – at jeg også var en smule godtroende. Jeg stolede ret meget på det jeg fik fortalt af sælgere og kosmetologer. Så ja, jeg har virkelig prøvet MANGE hudplejeserier…

Med fare for at lyde, som endnu en “super-sælger” – det er det sidste jeg ønsker – så kan jeg dog sige, at det jeg mest af alt hører og får af feedback er noget i retning af “gid jeg havde kendt Danish Skin Care tidligere”.

Jeg har det egentlig på samme måde. Jeg ville elske at have haft min hudplejeserie 15 år tidligere. Kunne jeg bare være kommet igang med hudplejeserien, som 13-årig, da jeg først begyndt at være plaget af bumser. Det ville have været fantastisk!

Jeg kunne være gået igennem mine teenageår, uden bumser. Og jeg kunne have nydt min teenagetid til fulde med venner, fester, kærester og alt det andet – fremfor at gemme mig væk, flov over min hud. Og jeg kunne have brugt mine 20’ere sammen med venner, fremfor foran spejlet – og konstant melde afbud til arrangementer pga. min hud. 😓

For at hjælpe dig igang, så har jeg lavet en prøvepakke til dig. Med prøvepakken får du HELE min serie til behandling af ansigtet. Du får produkter til ca. 30 dage.

Et samlet sæt har produkt til 3 måneder, som er den tid jeg altid anbefaler at give serien. Et samlet sæt koster dog også 1.166 kr – hvilket jeg fuldt ud forstår er mange penge at starte ud med. De mange gode ingredienser gør dog, at prisen er høj, ligesom jeg altid udvikler og producerer i Danmark – netop for at sikre høj kvalitet.

Med 30 dage i prøvepakken, så har du rigeligt produkt til virkelig at kunne teste produkterne af på din hud. Og trods du ikke må forvente at være bumsefri på 30 dage – der skal oftest lidt længere tids behandling til – så skulle du i løbet af 30 dage meget gerne opleve, at din hud falder til ro.

Du vil forhåbentlig også opleve, at udbrud bliver færre og mindre. Vigtigst af alt, så vil du med prøvepakken opdage, at serien gør rigtig meget godt for din hud – og du vil se, at din hud i hvert fald ikke slår helt ud.

I dag kan du få prøvepakken til kun 495 kr + forsendelse.

Det er altså virkelig billigt! Og du får hele min ansigtsplejeserie til behandling af bumser, så du kan teste hele serien af. 😃❤️ Og starte din rejse mod en bumsefri – og super flot – hud ❤️😃

Få prøvepakken her

Hør hvad andre siger om min hudplejeserie

Se min tegnefilm – kortfilm – om, hvorfor og hvordan jeg startede Danish Skin Care:

Tak fordi du læste så langt 🙏

Kh fra Mads