Mælkeprodukter og bumser

Hej Mads. Hvor holder du det næste arrangement og hvornår? Og så er der en lille ting jeg lige vil spørger om, hvis det er okay, jeg ville hører om det med at ikke spise/drikke mælkeprodukter vil hjælpe mod urenhud? Det er jo bare fordi fx cheasy yoghurt er vel meget sundt at få til morgenmad?

Mv. Louise

Kære Louise

Jeg har ikke planlagt et åbent arrangement i den nærmeste fremtid, men jeg vil med glæde lave en konsultation med dig, hvor jeg snakker med dig om din livsstil, din kost og kigger på din hud. Herefter vil jeg udforme kostvejledning samt produkt- og hudplejeguide til dig.

Vi drikker meget mælk i Danmark, faktisk ligger vort indtag af mælkeprodukter pr. indbygger blandt de højeste i verden. Hvorfor undrer vi danskere os ikke over, at vi her i landet har en endog meget høj forekomst af f.eks. osteoporose (knogleskørhed) på trods af det høje indtag af mælkeprodukter? Hvorfor tror vi på, at mælk er sundt, når flere og flere får det bedre på en kost uden mælk?

Mht. bumser vil jeg altid anbefale at man helt udelukker ko-mælksprodukter fra sin kost. Man bør prøve det i 1 måned, hvorefter man kan se om det giver en effekt for sin hud.

Mælk indeholder sunde baktier for kroppen, men også et stort indhold af hormoner hvilket man bør undgå når man lider af bumser.

Jeg synes du skal prøve at undlade ko-mælksprodukter fra din kost og se hvilke effekt det giver din hud.

Må du få en rigtig dejlig dag!


Mest populære produkter