Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Mærker efter bumser

Mærker i huden efter bumser oplever mange. GRATIS GUIDE til at fjerne mærker i huden efter bumser, aknehud og urenheder. Og få flot problemfri hud

Mærker efter bumser
Forside / Blog / Brevkasse / Mærker efter bumser

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Mærker efter bumser”

Hej Mads (: Tusinde tak for en suuuper hjemmeside!

Jeg skriver fordi jeg håber du kan give mig et råd i forhold til min hud. Jeg er 17 år gammel og har nok ligget i den “heldige” ende af problemerne med dårlig hud. Min hud er forholdsvis pæn med små udbrud regelmæssigt, men det er ikke noget der volder stor gene.

For omkring et år siden havde jeg 4-5 små bumser på den ene kind, da de forsvandt efterlod de hver et lille rødt mærke. Jeg tænkte ikke mere over det, da disse røde mærker som regelt plejer at forsvinde, men åbenbart kan min hud ikke lide mig. Nu, et år efter, er de røde pletter der nemlig stadigvæk – de kan nemt dækkes med make-up, men jeg vil helst have de forsvinder? De stikker ikke ud af huden på nogen måde, så undrer mig over om det måske er ar eller noget?

Mit spørgsmål til dig er derfor. Kan man gøre noget ved disse røde pletter? Har hørt at peeling hjælper, er dette tilfældet? (:

Mange hilsner Cecilie

Svar til: “Mærker efter bumser”

Hej Cecilie – og selv tusind tak! Jeg vil helt sikkert gerne hjælpe dig med behandling af mærker efter bumser.

Vil dog lige først og fremmest sige tak for de søde ord. Dejligt at du kan bruge min viden og synes godt og min website:-)

I forhold til de mærker, som du nævner at du plages af, så er jeg er meget overbevist om at dine mærker er ar.

Vil også lige sige, at det er helt normalt at få mærker efter bumser, når man plages af bumser. Altså at få ar efter bumser :)

Faktisk får de fleste små røde mærker efter bumser. Når det blot er nogle overfladiske mærker i huden, så er behandling af mærker efter bumser ganske nemt.

Heldigiv fornemmer jeg ikke,at det lyder til at være de dybe ar, men blot i form af en ydre farveændring. Altså overfladiske ar. De kan nemt behandles :)

Mærker efter bumser kan peeling som regel nemt fjerne, uden større problemer.  Ellers er alternativerne laser, injektioner o.l. alle både ret omfattende og temmelig bekostelige – jeg vil derfor helt sikkert anbefale dig at prøve dig frem med peeling til en start. Jeg kender mange, som har fået virkelig gode resultater herved.

Den peelingsform jeg vil anbefale dig er den daglige peeling. Selvom det kan lyde fristende at bruge masker, skrubbecremer osv, så er disse meget skrappe for huden og kan i mange tilfælde gøre det hele langt værre. Den daglige peeling, peeler nænsomt huden og fjerne et lille lag hud dag efter dag og giver derved samtidigt den nye hud mulighed for at komme ordentligt frem.

Det bedste til en daglig peeling er salicylsyre (også kaldet BHA) – du finder det bl.a. i min Perfect Skin Power Treat, som jeg derfor vil anbefale dig at kigge nærmere op.

Ønsker dig alt mulig held og lykke med dine ar og din hud – du må endelig skrive igen, når du er kommet dine ar til livs. Vil mægtigt gerne høre, hvordan min anbefaling hjælper dig.

Træt af bumser? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar