Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Mærker efter bumser

Mærker i huden efter bumser oplever mange. GUIDE til at fjerne mærker i huden efter bumser, aknehud og urenheder

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Mærker efter bumser”

Hej Mads (: Tusinde tak for en suuuper hjemmeside!

Jeg skriver fordi jeg håber du kan give mig et råd i forhold til min hud. Jeg er 17 år gammel og har nok ligget i den “heldige” ende af problemerne med dårlig hud. Min hud er forholdsvis pæn med små udbrud regelmæssigt, men det er ikke noget der volder stor gene.

For omkring et år siden havde jeg 4-5 små bumser på den ene kind, da de forsvandt efterlod de hver et lille rødt mærke. Jeg tænkte ikke mere over det, da disse røde mærker som regelt plejer at forsvinde, men åbenbart kan min hud ikke lide mig. Nu, et år efter, er de røde pletter der nemlig stadigvæk – de kan nemt dækkes med make-up, men jeg vil helst have de forsvinder? De stikker ikke ud af huden på nogen måde, så undrer mig over om det måske er ar eller noget?

Mit spørgsmål til dig er derfor. Kan man gøre noget ved disse røde pletter? Har hørt at peeling hjælper, er dette tilfældet? (:

Mange hilsner Cecilie

Svar til: “Mærker efter bumser”

Hej Cecilie – og selv tusind tak! Dejligt at du kan bruge min viden og synes godt og min website:-)

Jeg er meget overbevist om at dine mærker er ar – og da det ikke lyder til at være de dybe ar, men blot i form af en ydre farveændring, så kan peeling faktisk godt gøre rigtig meget. Ellers er alternativerne laser, injektioner o.l. alle både ret omfattende og temmelig bekostelige – jeg vil derfor helt sikkert anbefale dig at prøve dig frem med peeling til en start. Jeg kender mange, som har fået virkelig gode resultater herved.

Den peelingsform jeg vil anbefale dig er den daglige peeling. Selvom det kan lyde fristende at bruge masker, skrubbecremer osv, så er disse meget skrappe for huden og kan i mange tilfælde gøre det hele langt værre. Den daglige peeling, peeler nænsomt huden og fjerne et lille lag hud dag efter dag og giver derved samtidigt den nye hud mulighed for at komme ordentligt frem.

Det bedste til en daglig peeling er salicylsyre (også kaldet BHA) – du finder det bl.a. i min Smooth Skin Daily Exfolatior, som jeg derfor vil anbefale dig at kigge nærmere op.

Ønsker dig alt mulig held og lykke med dine ar og din hud – du må endelig skrive igen, når du er kommet dine ar til livs. Vil mægtigt gerne høre, hvordan min anbefaling hjælper dig.