Hemmeligheden, som skønhedsbranchen ikke ønsker, at du kender

Du bliver snydt som bare pokker…

Men så er det jo godt at du har mig – en ejer af et hudplejefirma, med over 9 års erfaring fra skønhedsbranchen, og udvikleren af en ærlig og effektiv hudplejeserie.

I april måned var jeg til Danish Beauty Award, hvor jeg havde en – lad mig kalde det “frisk” – dialog med to kvinder fra skønhedsbranchen.

Kvinderne var uenige med mig, hvilket jeg bestemt godt kan forstå!

De havde været i skønhedsbranchen i over 15 år, og tjente deres penge på denne hemmelighed – så selvfølgelig, ville de ikke give mig ret 🙂

Sandheden er bare, at der absolut IKKE findes nogen dokumentation for, at din hud omkring dine øjne, på halsen eller på brystet, har brug for specielle produkter…

Derfor har jeg ret – og sådan sparer du penge

Det er korrekt at huden omkring øjnene er tyndere og mere sart, men dette betyder ikke at du skal købe en øjencreme (der for det meste er halv så stor som din ansigtscreme, men koster dig dobbelt så meget).

Så længe din ansigtscreme ikke indeholder irriterende ingredienser (og det bør den aldrig gøre), så kan du uden problemer bruge den på både dine øjne, din hals og dit bryst!

Ingredienserne fortæller dig sandheden

Kig på dette billede (kilde Dr. OZ Show, USA):

Ingredienslisten på ansigtscremen og øjencremen er fuldstændig identisk, udover sidste ingrediens, som begge blot er to forskellige fortykningsmidler.


Konklusion

Selvom at din kosmetiksælger lovpriser deres øjencremer for at være anderledes, så kan du spare virkelig mange penge ved ikke at falde for denne skønhedsmyte…