Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Makeupfjerner - hvordan fjernes makeup nemt?

Bliver din hud irriteret af makeupfjerner og makeup fjerningsprodukter? DROP makeup fjerner og følg denne guide til nemt at fjerne makeup uden makeupfjerner

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Makeupfjerner - hvordan fjernes makeup nemt?”

Hej 

Har du nogle gode råd/produkter til at fjerne makeup inden jeg bruger din hudplejeserie? 

Tak for nogle super lækre produkter! Elsker Danish Skin Care hudplejeserien :-D 

Mille

Svar til: “Makeupfjerner - hvordan fjernes makeup nemt?”

Hej Mille

Tak for de søde ord. Dejligt at høre at du er glad for Danish Skin Care hudplejeserien.

Og naturligvis får du gerne et par råd til at fjerne genstridig makeup. Er der blot tale om lidt pudder og sådan i ansigtet, så fjerner Danish Skin Care serien det ganske nemt uden nedenstående tiltag.

Men til genstridig makeup, så kan du bruger nedenstående råd:

Tag nogle pump Perfect Skin Face Wash i håndfladen og med 2 fingre masser produktet ind i tørt ansigt – især omkring øjnene, hvor makeup tit er genstridig.

– Skyld nu ansigtet grundigt med vand.

Alternativt, hvis der er tale om virkelig meget genstridig og vandfast mascara, så kan du bruge en creme – det kan sagtens være den grønne creme (Perfect Skin Moisturizer) , som du blot smører i hele ansigtet i et tykt lag og masserer rundt i ansigtet… Slut af med at skylle ansigtet.

Derefter vasker du blot ansigtet normalt med Perfect Skin Face Wash, som du lige skummer lidt op i håndfladerne og masserer ud i det nu våde ansigtet. Skyl efter med rigeligt med vand, så alt rens og makeup er væk. Dup ansigtet tør – også er du klar til at fortsætte din hudplejerutine med de øvrige Danish Skin Care produkter :-)

Så slipper du helt for makeup-fjerner produkter, hvilket din hud vil ELSKE! Mange makeupfjerner produkter indeholder nemlig alkohol, sprit samt andre meget hudirriterende ingredienser – som kan være årsag til bumser.