Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Man kan ikke vokse fra bumser og uren hud!

Har du hørt at du kan vokse fra bumser? Det er en myte! Den eneste løsning er korrekt behandling, som du kan lære mere om her

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Lad mig derfor straks skynde mig at pointere, at du uanset alder ikke skal finde dig i bumser og uren hud! Ideen med at ”vokse fra” noget igennem 10 – 20 år er helt tåbeligt i det enogtyvende århundrede.

Så selvom dine forældre helt sikkert mener det godt når de siger ”du vokser fra det”, så lad mig kraftigt opfordre til ulydighed i denne sag!

Hvad der er sikkert er, at uafhængigt om der er tale om mange eller blot én enkelt bums i ny og næ, så er bumser aldrig sjove. Og selvom dine bumser ikke er farlige eller smitter, kan de være til meget stor irritation. I mange tilfælde udvikler akne sig til nedsat selvværd, psykiske lidelser osv. Derfor bør du bestemt aldrig negligere akne!

Der er en løsning! En løsning, så du kan få en smuk hud uden bumser og urenheder, således at du, ligesom du skal og bør, kan nyde dine teenageår. Endnu er tidsmaskinen ikke opfundet, så vi må nyde den tid vi har.

Husk desuden på, at uanset hvad film, reklamer, magasiner osv. fortæller og skaber af et forvrænget billede af skønhed, så kommer sand skønhed indefra! Tænk blot på dine venner og veninder. Du er jo ikke sammen med dem på grund af deres udseende – ej heller er de sammen med dig på grund af dit udseende.

Så husk dette, imens vi sammen kommer dine bumser og urenheder til livs, og giver dig en smuk hud.