Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Mange hudorme

Sådan fjernes en sort hudorm fra dit ansigt. Få klar besked om hudpleje og guide i fjernelse af hudorme, bumser og akne

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Mange hudorme”

Hej Mads :)

Jeg har nogle problemer med min hud i t-punktet. min hud er helt pæn og fin på kinderne (hvilket jeg er meget glad for) men jeg har altså rigtig mange hud orme på både næsen og hagen og ellers et par bumser i panden og kun sjældent på hagen, som altså virkelig irritere mig til dagligt :(

Til dagligt bruger jeg Ole Henriksen og body shop produkter. (jeg bruger 2 rense produkter, da jeg er blevet anbefalet det af en professional). Jeg kan bare ik’ finde ud af om jeg skal blive ved med at bruge produkterne eller jeg skal prøve noget andet.

Hvad syntes du?

Hilsen Elisabeth

Svar til: “Mange hudorme”

Kære Elisabeth

Mange tak for dit spørgsmål om hudorme. Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig!

Det er altid en god idé at rense sit ansigt for at fjerne skidt og snavs, men det er dog vigtigt at understrege, at hudorme ikke skyldes skidt/snavs.

En hudorm dannes pga. overaktive talgkirtler og disse har derfor en tendens til at dannes hurtigere i de fedtede områder af ansigtet bl.a. på hagen, næsen eller panden.
En mørk/sort hudorm opstår, når poren har en åbning til hudens overflade og talg, som indeholder hudens pigment, oxideres og bliver til en brun/sort farve. Det er ikke skidt og kan ikke vaskes væk.

Jeg vil anbefale dig at tilføje et eksfolierende produkt til din nuværende hudplejerutine – gerne et peelende produkt baseret på BHA (Beta Hydroxy Acid). Dette vil hjælpe med til hurtigere afstødelse af de døde hudceller, hvilket gør at huden ikke tilstopper så nemt og derved skaber hudorme og bumser.

Jeg håber mit svar har opfyldt din manglende viden – ellers er du velkommen til at kontakte mig igen.

Jeg ønsker dig en dejlig weekend med glæde og kærlighed!