Mineral makeup

Makeup tips til mineral makeup. Er mineral makeup virkelig naturligt makeup? Få den virkelige sandhed om foundation og pudder her

Mineral makeup
Forside / Blog / Pleje / Mineral makeup

Fup og fakta

Mineral makeup er blevet yderst populært – måske rigtig meget på grund af ordet ”mineral” og tidens store fokus på økologi og kemiske stoffer. Og rigtig mange tror fejlagtigt også at mineral makeup og mineral pudder er et naturligt produkt – ligesom det fejlagtigt også er blevet skrevet og omtalt mange steder.

Du kender måske ordsproget ”du skal ikke tro på alt, hvad du hører”. Samme gælder i dette tilfælde.


Mineral makeup er ikke naturligt!

Sandheden er at mineral makeup ikke er spor bedre end andre former for makeup.

Betegnelsen mineral makeup har for resten intet at gøre med at det er naturligt (altså et mineral), ligesom mange fejlagtigt tror.

Mineral makeup (eller ”den naturlige makeup”, som det også kaldes) er nemlig slet ikke naturligt. Det indeholder nemlig en ingrediens kaldet Bismuth Oxychloride – en ingrediens, som ikke findes naturligt i naturen.

Mineralmakeup eller mineralpudder er blot en betegnelse for en genre af makeup, som på grund af meget småt pulver skal lægge sig ekstra fint på huden. Dette skyldes den før nævnte Bismuth Oxyckloride, som fremstilles af bly og kobber blandet med klorin og vand. Dette giver et rigtigt fint pulver (næsten som mineraler, hvoraf navnet), som klæber sig flot til huden.

Bismuth Oxychloride er altså ikke “naturligt”, men på trods af dette, er det en meget fin makeupingrediens, fuldstændig ligesom at talkum er godt.

I bund og grund er mineral makeup fint for din hud, så længe at du ikke tror, at det er mere naturligt eller bedre for din hud end andre former for makeup. Vigtigst af alt, at du sørger for at fjerne din makeup før sengetid, da det giver huden ro og en pause fra makeup.

Søger du en god mineral pudder, så vil du ELSKE denne her: Få Loose Mineral Powder Foundation – Det er Danish Skin Care super lækre pudder, som er genial til uren hud og bumseplaget hud. Pudderen udgør nemlig ingen risiko for tilstopning af huden, hvilket er vigtigt med makeup til bumser.

Bekæmp istedet for at skjul hudproblemer - få vores bedste hudpleje her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar