Mørke rander under øjnene

Guide i hudpleje, tips og råd om hudpleje: Hvorfor får man mørke rander under øjnene? Få svaret her! Og få GRATIS GUIDE til at fjerne mørke rander

mørke rander under øjnene
Forside / Blog / Brevkasse / Mørke rander under øjnene

Spørgsmål: “Mørke rander under øjnene”

Hej Mads, min søn på 14 år har mørke rande under øjenene, han er meget ked af at han har det. Er der noget du kan anbefale, som måske kan hjælpe, så det går væk eller blive mindre synligt??

mvh. Helle

Svar til: “Mørke rander under øjnene”

Kære Helle

Mange tak for dit spørgsmål om mørke rander under øjnene. Og tak for din interesse i min viden.

Jeg kan godt forstå, at din søn er ked af sorte rander under øjnene og jeg vil helt sikkert anbefale, at i kigger nærmere på hans kost, da sorte rander under øjnene tit ses i forbindelse med fødevarereaktioner, mangel på næringsstoffer og/eller for meget salt.

I er velkommen til at sende mig en kost-dagbog, hvor i skriver til mig, hvad din søn spiser og drikker i løbet af én uge. Ud fra dette, kan jeg give noget mere info. Se mere her.

Mørke rander under øjnene

Vil dog også gerne lige komme med lidt uddybende rådgivning og vejledning til behandling af mørke rander under øjnene.

Først og fremmest sørg for at din søn drikker nok vand i løbet af dagen – 2-3 liter væske skal man dagligt have.

Din søn er desuden teenager, så kroppen vokser og har brug for masser af næring. Sørg for at få dækket behovet for vitaminer og mineraler – det er især vigtigt med jern, da jernmangel kan vise sig ved mørke rander under øjnene. Overvej at få en multivitamin fra apoteket, som kosttilskud.

Jeg kan også anbefale at kigge på de officielle kostråd, for at være sikker på at kosten er ordenligt. Sund kost er især vigtigt for teenagere. Kosten er vigtig for os alle, men især for teenagere, da kroppen arbejder ekstra hårdt med at forvandle piger til kvinder og drenge til mænd.

Jeg vil desuden kraftigt anbefale, at din søn kommer igang med min hudplejeserie – der får han rigtig god hjælp til at pleje huden. Dagcremen og natcremen bruger han som øjencreme, hvilket gør det nemt for ham. Og med cremerne får han virkelig god hjælp til at pleje huden omkring øjnene. Med serien får han desuden rigtig god hjælp til at pleje huden. Han er teenager, så han er i risiko gruppen for at få bumser – det vil han drastisk modvirke med hudplejeserien.

Jeg ønsker jer en rigtig glædelig jul samt et fantastisk og lykkeligt nytår.

Træt af hudproblemer? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar