Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Naturlig flot mat hud

Danish Skin Care giver her GRATIS vejledning og rådgivning i hudpleje og flot hud. Hør hvordan du får en mat hud og flot hud

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Naturlig flot mat hud”

Hej Mads ;)

Hvordan får man naturlig flot mat hud?

Jeg vil nemlig helst undgå pudder og andet meget make-up for at få min hud til at se mat ud.

Min hud ser meget pæn ud efter jeg har renset den, men nogle timer efter skinner den, dog er den ikke direkte fedtet.

Håber du kan hjølpe mig. Kh Cecilie

Svar til: “Naturlig flot mat hud”

Hej Cecilie

Du kan tro, at jeg meget gerne vil hjælpe dig! Du stiller et spørgsmål, som jo virkelig er “oppe-i-tiden” – det er jo nemlig højeste mode at have en mathud, hvor det for år tilbage var moderne med en skinnende hud.

Det jeg vil anbefale dig er ét, at kigge efter en creme til “fedtethud” de indeholder ofte matterende stoffer – ellers kan jeg i hvert fald anbefale dig Perfect Skin Moisturizer fra Danish Skin Care. Dernæst, godt nok et makeup produkt, så kan du kigge efter en “mattifier”. Det er et produkt man bruger ovenpå puder, for at fjerne skæret af makeup – du kan dog sagtens bruge det direkte på huden, hvor det så vil mattere din hud og fjerne alt skær/shine.