Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Økologisk hudpleje

Er økologisk hudpleje bedre for din hud end almindeligt hudpleje? Eller skader økologisk hudpleje din hud? Få svaret lige her!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Økologisk hudpleje”

Hej Mads.

Så lige din liste med hudplejeprodukter. Syntes ikke lige at der var nogle af de økologiske mærker jeg kender. Jeg vil jo helst have dem så øko som muligt. Er der ikke nogle af dem du kan anbefale ?

Mvh. Vivian

 

Svar til: “Økologisk hudpleje”

Kære Vivian

Tak for dit glimrende spørgsmål vedr. økologiske hudplejeprodukter.

Økologi er ikke bedre for huden. Der er ikke noget forskning der viser, at økologisk hudpleje giver en bedre/anden virkning end ikke-økologisk hudpleje. Når man udvikler hudplejeprodukter, varmer man dem alligevel op til høje grader for at få produkterne til at emulgere sig sammen.

Økologisk hudpleje er tit også produkter uden parabener, hvilket gør at man skal konservere med andre ingredienser som eksempeltvis æteriske olier, hvilke er alt for skrappe for huden og vil gøre mere skade end gavn.

Så konklusionen er, at økologisk hudpleje ikke er bedre hudpleje end produkter der ikke er økologiske. Hvis man vælger at købe økologisk hudpleje, skal man gøre det af et mere miljømæssig synspunkt.

Må du få en fantastisk sommer!