Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Øjencreme – hot or not?

Smider du dine penge efter øjencremer? Få svaret på om du skal bruge øjencreme omkring dit vanskelige øjenpartiet. Er det en myte?

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Øjencreme – hot or not?”

Hej Mads

Hvilken øjencreme vil du anbefale at man bruger?

Svar til: “Øjencreme – hot or not?”

Hej

Mange forbrugere er bleve opflasket med, at de skal huske at bruge et specielt produkt til huden omkring øjnene, altså en såkaldt øjencreme. Og alt for ofte kommer disse øjencremer i meget små størrelser, trods de tit koster dobbelt så mange penge, som en almindelig ansigtscreme.

Der findes ikke nogen forskning der beviser, at huden omkring øjnene har brug for specielle andre ingredienser end de, som resten af ansigtet har behov for.

Det vil altså sige at øjencremer er producenternes måde at sælge et ekstra hudplejeprodukt på, selvom man sagtens kan bruge sin almindelig ansigtscreme omkring øjnene.

Selvom nogle mennesker oplever ekstra tør hud omkring øjnene, er der ingen grund til at købe en speciel øjencreme. En velformuleret fugtighedscreme til tør hud vil udføre arbejdet fremragende og samtidig være betydeligt billigere.

Så længe man bruger en ansigtscreme som er fyldt med gode og virkningsfulde ingredienser for huden, kan man sagtens bruge det samme produkt omkring øjnene, på halsen, kavalergangen med videre.