Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Myte: Du skal bruge en særlig creme til øjnene

Producenter af hudcreme til den sarte hud omkring øjenene, lover ofte guld og grønne skove, og dyre regninger følger men effekten udebliver.

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Du kende dem: De små fine krukker med noget, der skulle være en ekstra nærende creme til den sarte hud omkring øjnene. De koster gerne tre eller fire gange mere end den almindelige ansigtscreme.
– Men så får du jo også det bedste af det bedste ikke?

Nej, desværre. Den primære forskel på øjencreme og en almindelig ansigtscreme er mængden af fortykningsmiddel og måske noget ekstra olie. De aktive ingredienser er de samme. Bare i en mindre beholder.
– Er du nu bekymret for, hvordan du skal pleje huden omkring øjnene?

Det behøver du heldigvis ikke være. Huden omkring øjnene skal have god og skånsom pleje, fuldstændig ligesom huden i resten af ansigtet. Hvis du behandler din hud i ansigtet med de produkter, der passer til din hudtype, og sørger for at få sund kost, der plejer indefra, så giver du også huden omkring øjnene de optimale betingelser og får den til at stråle.

– Kan du fornemme, at vi allerede er ved at få ryddet op i dit badeværelseskab? Bare vent. Det bliver bedre. Når vi har været igennem alle 10 myter, kan du nøjes med én hylde, og du vil endelig få plads til både tandtråd og vatrondeller.