Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

P-piller, hudproblemer og solbeskyttelse

Selvom bumser er genstridige, så kan hudproblemer løses med ENKEL hudplejerutine og BLIDE hudplejeprodukter! Læs om p piller mod uren hud

p piller uren hud
Forside / Blog / Brevkasse / P-piller, hudproblemer og solbeskyttelse

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “P-piller, hudproblemer og solbeskyttelse”

Hej Mads 

Jeg er en pige på snart 23 år og er skiftet fra 3. generation p-piller til 2. generations p-piller her for nogle måneder siden. Jeg har taget p-piller siden jeg var 17, mod uren hud, hvor det har hjulpet og selvfølgelig kun er blevet bedre med alderen. Dog er mine hudorme og bumser kommet tilbage i ansigtet, på ryggen og brystet. Jeg vil ikke kalde det for akne, men det er nok til at gøre mig usikker og ekstra opmærksom på det. Derudover har jeg brugt Clindoxyl i mange år, hvilket jeg ved ikke er særlig sundt, men det er det eneste, som har kunne holde det en smule nede. Jeg har brugt det, selv om jeg var på nogle skrappe p-piller for at tage de sidste urenheder. Dog synes jeg, at det er som om, at det ikke virker så godt mere og jeg er vildt frustreret over, at jeg vågner op med min. 4 bumser i ansigtet hver morgen + en masse hudorme trods mit forbrug af Clindoxyl. 

Jeg er i tvivl om:

1) Kan Clindoxyl have mistet virkningen på min hud pga. for mange års brug? 
2) Når min hud ikke er voldsom plaget af bumser, men mest hudorme og nogle mindre bumser, kan jeg så komme til at bruge for hårde produkter mod mig hud?
3) Jeg skal 1 måned til Asien til sommer og jeg kan ikke bruge Clindoxyl (må jeg ikke pga. solen) men må man bruge jeres produkter?

Bedste hilsner 

Augusta

Svar til: “P-piller, hudproblemer og solbeskyttelse”

Hej Augusta

Tak for dit spørgmål :-D Jeg vil naturligvis meget gerne forsøge at hjælpe dig, for naturligvis er det ikke meningen at du skal kæmpe med bumser og uren hud i så mange år. Og skal meget gerne svare på dit spørgsmål om p piller mod uren hud og bumser.

Lad mig dog først og fremmest sige: Bumser kan behandles!

Jeg vil dog lige starte med at pointere, at p-piller altså ikke er medicin mod bumser. At du vælger at bruge p piller mod uren hud og til at bekæmpe dine bumser er selvfølgelig dit valg, men p-piller er altså ikke medicin skabt til at bekæmpe bumser eller uren hud..

Det i p-piller, som gør at du kan være heldig at opleve en virkning mod dine bumser, er at bumser i langt de fleste tilfælde skyldes hormonel-ubalance. Og p-piller skaber jo netop en ENORMT stor hormonel-ubalance i huden, så det kan være med til at neutralisere den hormonelle ubalance der er årsag til bumserne…

Men p-pillerne fjerne ikke bumser, og den dag du vælger at stoppe med p-pillerne, så er der desværre STOR risiko for at du vil opleve et ENORMT stort udbrud af bumser.

– Læs mere om p-piller og bumser her

Mit råd til dig er dermed at du virkelig bør begynde at behandle din hud og bekæmpe dine bumser! Og dropper ideen om at bruge p piller mod uren hud og bumser.

At du allerede er lidt igang med Clindoxyl, som er et lægemiddel, og oplever at clindoxyl er stoppet med at virke, så vil jeg anbefale dig at kontakte din læge. Hvorvidt du måske kan få et andet lægemiddel mod bumser, det kan din læge hjælpe dig med.

Du bør også tage en snak med din læge om, at du planlægger at skulle til asien. Mange lægemidler mod bumser gør huden lysfølsom – og jeg mener at clindoxyl er et af dem, som kan gøre din hud ekstra modtagelig over for solen. Og dermed også de problemer, som solen kan skabe for din hud. Du kan altså have langt større risiko for at blive voldsomt rød, og dermed også langt større risiko for at udvikle hudsygdomme som følge af solen – i værste fald hudkræft.

Så ja, det er altså virkelig en god ide, at du tager en snak med din læge om din medicin mod dine bumser :-)

Nu spørger du også til om du kan bruge for skrappe og for hårde ingredienser til din hud. Svaret dertil er enkelt! JA!

Uanset om du er hårdt plaget af bumser, eller du kun er let plaget af bumser, så er hård og skrap behandling af huden ALDRIG vejen frem. Og jeg vil ligeledes aldrig anbefale brug af p piller mod uren hud og bumser.

Jeg ved godt at mange tror at disse genstridige og enormt frustrende bumser skal behandles med skrappe produkter. Jeg ved også udemærket, at mange firmaer reklamerer med dybderens. Præcis ligesom rigtigt mange er af den opfattelse, at bumser kræver hård bekæmpelse.

Sådan er det bare ikke! Behandling af bumser kræver mild pleje. Uanset om du har mange bumser. Uanset om du har få bumser. Eller uanset hvor hårdt plaget du er af bumser, så bør du altid behandle din hud skånsomt og nænsomt.

Irritation i huden er nemlig en af de helt store årsag til forværring af bumser, så det er langt bedre at pleje huden nænsomt – men stadigvæk med super gode hudplejeprodukter, som er fyldt med masser af gode ingredienser til behandling af bumser og uren hud.

Og dertil vil jeg da klart anbefale dig at kigge nærmere på Danish Skin Care hudplejeserien:

– Få Danish Skin Care hudplejeserien til din type hud her.

Danish Skin Care hudplejeserien har jeg udviklet. Jeg bruger selv serien dagligt, og den er FYLDT med alt det din hud har brug for til at bekæmpe bumser og uren hud. Samtidigt får du i hudplejeserien masser af gode ingredienser, som vil hjælpe med til at sikre din en pæn og flot hud.

Og du får også både behandling af ar, rødme i huden, solbeskyttelse og du får også bekæmpelse af pigmenttering, skader i huden og meget meget mere :-D

Egentlig er Danish Skin Care hudplejeserien en fantastisk allround serien, som du kan bruge 365 dage om året, til at sikre dig en smuk hud :-D

Og ja, du må naturligvis meget gerne bruge Danish Skin Care hudplejeserien også i asien :-D Du får – som nævnt – allerede solbeskyttelse i dagcremen, så du er faktisk allerede godt beskyttet mod solens skadelige stråler :-)

Jeg vil samtidigt kraftigt anbefale dig at klikke på nedenståen link og tilmelde dig “Kuren Mod Bumser” – en række film, hvor jeg giver dig en masse smarte tips og trick til korrekt behandling af bumser og uren hud :-D

– Få Kuren Mod Bumser her.

Træt af bumser? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar