p-piller mod bumser

P-piller mod bumser

Behandling af bumser for piger. SUPER SIMPELT. Få den enkle guide gratis her og slip af med dine bumser hurtigt – og lær om p-piller mod bumser virker

Spørgsmål: “P-piller mod bumser”

Hej Mads

Jeg er 16 år og er virkelig træt af stadigvæk at have bumser. Det begyndte allerede som 12 årig og jeg vil gerne bare fri for min grimme hud nu! Det går mig vildt meget på! Jeg har ikke lyst til at gå uden makeup og vil helst ikke til fester og være med veninder, når jeg er værst ramt. Det kommer ret meget i perioder, allermest omkring min menstruation.

Nu overvejer jeg at begynde på p-piller, da jeg har hørt at p-piller kan fjerne bumser. Er det rigtigt? 

Kan p-piller fjerne bumser? Får jo bumserne omkring menstruation, så får vel bumser pga. hormoner? Eller hvad? 

Håber du vil svare :-)

Venlig hilsen
Emily

Svar til: “P-piller mod bumser”

Hej Emily

Tak for dit spørgsmål om p-piller mod bumser

Lad mig først og fremmest lige sige, at jeg da er utroligt ked af at høre om dine hudproblemer. Bumser og uren hud er aldrig sjovt at gå rundt med! Især ikke, når man er teenager og har nok andre problemer at tænke på også.

Netop at du er teenager og du får bumserne omkring din menstruation er også tydeligt tegn på, at dine hudproblemer mest er hormonelt bestemt.

Trods p-piller netop skal regulere hormoner, således at du ikke får din menstruation, betyder det dog ikke, at du bare kan spise p-piller og dermed slippe af med dine bumser. Desværre! p-piller mod bumser er altså ikke løsningen til behandling af bumser.

Sandt skal det nævnes – og det er selvfølgelig deraf rygtet om at p-piller virker til behandling af bumser og uren hud – at du som pige eller kvinde, kan opleve, at din hud bliver pænere. Når du altså begynder at tage p-piller.

– Årsagen er at p-piller kan være med til at bringe balance over hormonerne i din krop.

Det er dog langt fra alle piger, som oplever denne effekt. Mange piger oplever den fuldstændigt modsatte virkning, at p-piller giver mange flere bumser. P-piller mod bumser kan derfor ikke siges at være et sikkert middel mod uren hud, trods det hjælper på nogle enkelte.

Samtidigt er p-piller jo et lægemiddel til at undgå menstruation, og at begynde at gamble med virkningen og selv forsøge at lege læge og medicinere dig med p-piller mod bumser. Det kan jeg virkelig ikke råde til.

Desuden er det kun i forbindelse med netop start på p-piller, at p-piller kan have nogen virkning på bumser. Så vil du have et vedvarende resultat, kan du meget vel skulle skifte p-pille mærke ofte. Og dertil kommer risikoen for at du får mange flere bumser også ind i spillet, for hver gang du skifter p-piller, så er der ligeså stor risiko for forværring, som chance for forbedring.

– Så at spise p-piller til behandling af bumser, det er virkelig at gamble temmelig meget.

Erfaringsmæssigt kan jeg tilføje – ikke at jeg selv har prøvet p-piller mod bumser, men jeg hører fra rigtigt mange der har – at rigtigt mange der begynder på p-piller oplever MANGE bumser, den dag de stopper med p-pillerne igen.

Og det er faktisk uanset om de tidligere aldrig har haft bumser, om de opleve lidt forværring ved brug af p-piller eller om de oplevede lidt forbedring ved at spise p-piller.

Jeg hører om rigtigt mange, som kontakter mig i start 20-erne, og nu stopper på p-piller – måske fordi de har fået fast kæreste, vil til og have børn eller noget helt andet. Ens for dem alle er dog, at de samtidigt med de stopper på p-pillerne pludselig oplever at deres hud spasser helt ud og at de får virkeligt mange bumser og et stort bumse problem.

Det er virkelig også værd at tage med i tankerne i forhold til, om du skal begynde at tage p-piller. Om årsagen til at du vil tage p-piller så er for at forsøge at håbe du kan behandle dine bumser, eller om det er for at undgå graviditet.

Mit råd til dig er helt sikkert, at lade være at begynde at forsøge dig med p-piller til behandling af bumser. P-piller er ikke medicin til at fjerne bumser!

Der er stor risiko for, at du vil forværre din hud og få mange flere bumser. Trods der også er en lille chance for, at det vil virke og du kan fjerne dine bumser med p-piller.

Dertil kommer så risikoen for, at du vil opleve voldsom forværring af dit bumseproblem den dag du stopper med p-piller.

Vil du behandle dine bumser effektivt? Og en gang for alle slippe af med dine bumser? Så vil jeg klart anbefale dig at vælge en behandling designet til behandling af bumser og uren hud.

Jeg har samlet alt hvad du behøver at vide, for at slippe af med dine bumser. Jeg fortæller dig hvad der virker og hvad der ikke virker. P-piller er helt sikkert en af tingende, som ikke virker – i hvert fald ikke godt nok.

Klik på linket nedenfor og se filmen, hvor jeg afslører hvad du bør gøre for at slippe af med dine bumser.

Kort sagt, præsenterer jeg dig for kuren mod bumser – således at du kan fjerne dine bumser, slippe af med dine bumser og undgå bumser.

– Slip af med din bumser og fjerne dine bumser – uden p-piller. Klik her

Træt af bumser? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar