Akne (bumser) og uren hud

Mads Timmermanns personlige historie med bumser

Som ung teenager begyndte jeg at få hudproblemer, akne/bumser, og gik i gang med behandlinger samt anbefalinger fra forskellige kosmetologer.

Mine daglige hudplejerutiner var skiftende produktmærker, mange forskellige hudplejeprodukter, flere ugentlige peelinger og masker samt månedlige besøg hos kosmetologer.

For at få bugt med den dårlige hud lå jeg gerne i solarium minimum en gang om ugen.

 

 


 

Bumser og uren hud
– Den uendelige kamp

I flere år afprøvede jeg rigtig mange teorier omkring akne og hudpleje. Teorier om bl.a. at smøre ansigtet ind i forskellige olier, bruge produkter med skrappe ingredienser eller helt undlade at bruge nogle produkter.

Jeg besøgte utallige kosmetologer, som har behandlet mig på hver deres måde og selvfølgelig med deres egne favoritprodukter.

Jeg har afprøvet hundredevis af hudplejeprodukter i alle prisklasser, men jeg havde stadig akne.

Sommetider virkede nogle akneprodukter lidt, men ikke så godt som jeg håbede og aldrig i en længere perioede. Samtidig havde det altid bivirkninger til følge. De fleste akneprodukter gjorde min hud så rød og irriteret, at jeg troede den ville falde af.

 


 

Behandling af akne (bumser) og uren hud

Langsomt arbejdede jeg mig igennem den forvirring der findes vedrørende behandling af akne og begyndte at genkende nogle grundlæggende problemer med skønhedsbranchens- og kosmetikindustriens akneprodukter og behandlingsformer.

Se min kur mod bumser til bekæmpelse af uren hud

 

Sikker betaling hos Danish Skin Care

Hurtig levering til hele verden.
Produceret i Danmark.
90 dages fuld returret.
Over 1.075 glade anmeldelser.