Kan benzoylperoxid hjælpe med at fjerne bumser?Dette kapitel D er KUN for dig, hvis du i minimum tre måneder har fulgt guiden ”Simpel trin-fortrin guide til behandling af dine bumser” til perfektion, og stadigvæk ikke har oplevet nogen bedring af dine bumser.

Er du allerede i bedring med din hud og kan se at dine udbrud af bumser er faldende, så fortsæt hvad du gør! Nyd din succes og væbn dig med tålmodighed. Behandling af bumser og uren hud tager tid! En tid der er individuel fra person til person, men du er på rette vej.

Med andre ord, dette kapitel er kun for de virkelig FÅ!

Hvis du imidlertid efter 3 måneder ikke har oplevet blot den mindste smule bedring af dine bumser – på trods af at du har fulgt 3-trins guiden til punkt og prikke dagligt – så er dine bumser så dybtliggende i din hud, at der skal sættes hårdere ind med en mere kraftfuld ingrediens mod bumser.

Jeg vil endnu fortsat kraftigt anbefale dig at overveje bivirkningerne nøje, førend du hopper på pillekuren, Isotretinoin. I hvert fald vil jeg anbefale dig at give din behandling 3 måneder mere med nedenstående ekstra hjælp – derefter kan du så nærmere overveje Isotretinoin.

Den mere kraftfulde ingrediens du kan prøve er Benzoylperoxid.

Benzoylperoxid må ikke bruges i hudplejeprodukter i Europa, men kombineret med Salicylsyren fra den daglige eksfoliering, har forskning dokumenteret en virkelig positiv effekt mod bumser. Altså en virkelig kraftfuld kombination.

Benzoylperoxid er dog, som nævnt, en kraftfuld ingrediens. Benzoylperoxid vil udtørre din hud, gøre din hud grå og kedelig, og mange ”helsefreaks” vil fraråde brugen af Benzoylperoxid, da en bivirkning nemlig er at det er blegende.

Ikke desto mindre, så er en kombination af Benzoylperoxid og Salicylsyre virkelig effektiv mod bumser, hvis det bliver brugt korrekt.

Benzoylperioxid findes i blandt andet Basiron 5 %, som du kan få i håndkøb på apoteket (bemærk dog at du KUN må vælge 5 %! Højere koncentrationer er ødelæggende for huden). Med Basiron skal din hudplejerutine se sådan her ud:


Morgen

  • Rens og forbered: Clean Skin Face Wash
  • Eksfolier og bekæmp bakterier: Smooth Skin Treatment
  • Genopbyg og beskyt (inklusiv beskyttelse mod solen): Perfect Skin Day Protector

Aften

  • Rens og forbered: Clean Skin Face Wash
  • Genopbyg og beskyt: Perfect Skin Moisturizer (lad trænge ind i 2-4 min evt. imens du børster tænder)
  • Bekæmp bakterier: Bairon 5 % (fordel i hele ansigtet, undtagen på læberne og omkring dine øjne)

Brug Basiron i 3 – 6 måneder og stop så igen, hvorefter du flytter Smooth Skin Treatment tilbage til om aftenen.

 


 

Sikker betaling hos Danish Skin Care

Hurtig levering til hele verden.
Produceret i Danmark.
90 dages fuld returret.
Over 1.075 glade anmeldelser.