Er du bange for at snakke om din bumser? Det er måske ligefrem et tabu?Lad det lige endnu engang blive slået fast, at du langt fra er alene om at have bumser og uren hud, eller hvad du nu vælger af kælenavn til din hudlidelse.

Faktisk estimeres det, at 90 % i vestlige lande vil opleve udbrud af hudlidelsen, og der er tale om en hudlidelse! En hudlidelse med det latinske navn Acne Vulgaris, og lige så mange frustrationer hudlidelsen har forårsaget igennem tiderne, lige så mange kælenavne findes der for Acne Vulgaris.

Bumser, akne, ustabil hud, uren hud, papler, pustler, talgknopper, hudorme, bylder, cyster, blot lidt knopper, menstruations bumser osv.

Der findes et utal af kælenavne, og mange i et forsøg på at gradbøje hudlidelsens betydning og omfang.

For rigtig mange mennesker er det desværre forbundet med stort tabu at have akne, selvom Acne Vulgaris er den mest udbredte hudlidelse i vestlige lande. Derfor er det mindre alvorligt at sige, at man har lidt knopper i ny og næ.

Uanset navnet, så er der tale om samme hudlidelse! Ligeledes gælder det, uanset omfanget og kælenavnet, at årsagen til hudlidelsen er den samme, uanset køn, alder eller hudfarve.
På trods af, at Acne Vulgaris er den mest udbredte hudlidelse i vestlige lande, så er det dog de færreste der kender årsagen til hudlidelsen.

Du har sikkert selv mange tanker om, hvorfor du er blevet ramt og kæmper med uren hud. Du har sikkert også fået rigtig mange råd og ideer fra medierne, venner, forældre og familie til, hvad du gør forkert og bør ændre i kampen: Du skal holde dig fra pizza, du skal skære ned på sukker, din acne forsvinder med alderen, din hud producerer for meget olie, og lignende.

 


 

Sikker betaling hos Danish Skin Care

Hurtig levering til hele verden.
Produceret i Danmark.
90 dages fuld returret.
Over 1.075 glade anmeldelser.