Er det alle der får bumser og akne?Bumser, akne, ustabil hud, uren hud, papler, pustler, talgknopper, hudorme, bylder, cyster eller blot lidt knopper.

Der findes mange kælenavne til hudlidelsen med det latinske navn ”Acne Vulgaris” – problemet er dog det samme og de fleste har da også oplevet at være ramt af hudlidelsen.

Faktisk er ”Acne Vulgaris” (bumser) den mest udbredte hudlidelse og rammer både kvinder og mænd, uanset alder og hudfarve. Cirka 95 % af befolkningen i vestlige lande oplever at få bumser i løbet af deres liv. Det begynder typisk i teenageårene og kan vare helt frem til langt efterovergangsalderen.

Det er for mange en frustrerende hudlidelse, som de fleste (ligesom dig) ønsker at bekæmpe på en hurtig og effektiv måde.

Selvom bumser ikke er farlige, kan de være til meget stor irritation – hvilket du, hvis du læser dette, formentligt kan nikke genkendende til.

”Acne Vulgaris” er et område, som der er og bliver forsket utroligt meget i. I dag vides der så meget om hvad der virker og ikke virker i behandlingen af uren hud, så det at blive bumsefri ikke længere behøves være hokus-pokus.

Ingen – teenager eller voksen – skal derfor gå rundt med uren hud! Dette gælder naturligvis også dig!

 


 

Sikker betaling hos Danish Skin Care

Hurtig levering til hele verden.
Produceret i Danmark.
90 dages fuld returret.
Over 1.075 glade anmeldelser.