Derfor bør du spise efter årstiden!



En god ide i forhold til at spise grøntsager er, at spise efter årstidens frugt og grønt, så du får:

Større variation

Lader du dine måltider inspirere af årstidernes skiftende udbud af grøntsager, får du helt
naturligt større variation på din tallerken. På den måde undgår du også at forfalde til at bruge
de samme grøntsager uge efter uge året rundt, hvilet også hjælper til at du sikrer at dække de
forskellige vitamin- og mineralbehov.

Smag og sundhed

Varieret kost er sund kost. Når du spiser årstidens frugt og grønt, får du de friskeste råvarer,som har den bedste smag og en naturlig høj næringsværdi. Grøntsager, der får forlænget deres naturlige sæson ved at ligge på kølelager, mister både smag og sundhed. Desuden må friske grøntsager altid fremhæves frem for frosne grøntsager. De smager bare bedre.

Endnu en argumentation for årstidens frugt og grønt er miljøet. Ikke at det har noget at gøre i forhold til din hud, men det skal nu nævnes.

Miljøhensyn

Årstidens frugt og grønt har kort vej fra jord til bord, så jo mere af sæsonens lokale råvarer, du
spiser, jo mindre frugt og grønt skal transporteres til landet fra udlandet. Dette skåner både
miljøet og klimaet. Råvarer, der kan fås uden for deres naturlige sæson, har som regel ligget
på kølelager siden høst, og det er også en stor energisluger.
Desuden er det altid i sæsonen for en grøntsag og frugt, at den er billigst, smager bedst og
indeholder mest næring.

 


 

Sikker betaling hos Danish Skin Care

Hurtig levering til hele verden.
Produceret i Danmark.
90 dages fuld returret.
Over 1.075 glade anmeldelser.