Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Hvor fantastisk er Perfect Skin Power Treat?

Slut med bumser, hudorme, trist og irriteret rød hud. Få en strålende smuk og ren hud med Danish Skin Cares perfect Skin Power Treat. Din hud vil elske Perfect Skin Power Treat og det vil du også!

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Hvor fantastisk er Perfect Skin Power Treat?”

Hej Mads og resten af Danish Skin Care

Jeg har et spørgsmål til jeres produkt “Perfect skin power treat“.

Jeg døjer med ar fra bumser, akne og hudorme, så vil jeg hører om dette produkt kan reducere alle 3 ting eller om man virkelig skal købe hele det samlede sæt?
Og hvor hurtigt kan jeg man se resultater?

Håber i vil besvare mit spørgsmål! :-)

Med venlig hilsen
Kristine

Svar til: “Hvor fantastisk er Perfect Skin Power Treat?”

Hej Kristine

Super dejligt at høre, at du har lyst til at komme igang med Danish Skin Care produkterne. Og er interesseret i Perfect Skin Power Treat! :-)

Og ja. jeg vil klart anbefale dig hele serien. Der får du alt det, som din hud har brug for – og du får den absolut bedste og hurtigste behandling af din hud…

Selvfølgelig vil lidt altid være bedre end intet – og Perfect Skin Power Treat vil da virke uden hele serien… Men du kan ikke bruge produktet alene, du vil ikke kunne undgå at skulle finde rens og cremer… For at pleje din hud korrekt… Og ja, der er det så bare at vi kan sige at Danish Skin Care serien indeholder ALT det bedste for din hud, og er helt fri for alt mulig skadeligt… Så du får virkelig en super fantastisk behandling af din hud, når du bruger hele serien.

Cremerne er jo også meget mere end bare fugt. Du får en lang række gode ingredienser til at pleje og behandle din hud – ingredienser som også virker super fantastisk til netop de problemer du nævner. Her kan jeg især nævne A-vitamin, som er GENIALT til at fjerne ar. Og jeg kan nævne E-vitamin, som er super godt til at bekæmpe bumser og samtidigt hjælpe med til at reparere huden… Desuden får du en masse gode aktiver til din hud, som vil hjælpe med at beskytte og pleje huden. LIgesom du får anti-aging, anti-oxidanter, behandling af ujævn hud, hjælp til at mindske rødme og irritation… Og meget meget mere…

Så ja! Jeg vil klart anbefale dig den samlede serien. Jeg tror virkelig du vil blive overrasket over, hvor super effektiv serien vil være til at hjælpe din hud! :-)

– Du kan bestille et samlet hudplejesæt til din hudtype her:

I forhold til resultat, så tager behandling af huden altid tid. Men bruger du den samlede serie, så vil du begynde at se resultat på din hud i løbet af 2-4 uger. Jeg vil dog altid anbefale dig at bruge serien i 3 måneder, førend du sådan konkret laver en vurdering af din hud og resultaterne. For lige meget hvad, så tager behandling af huden som sagt tid.