pletter efter bumser

Pletter efter bumser

BEHANDLING af bumser på hagen, kinderne og pletter efter bumser i ansigtet. Hudplejevejledning og guide til behandling af pletter fra bumser i huden

Spørgsmål: “Pletter efter bumser”

Hej Mads.

Jeg er en dreng på 16 år som er virkelig træt af ar eller røde mærker efter bumser.

Jeg har bumser på hagen og kinderne. Eller det er faktisk ikke så værst, men det slemme er at efter de er gået væk efterlader de en mørk plet eller nogen gange en lille indbuling i huden som også er lidt mørk og det er slet ikke pænt om vinteren, er der noget jeg kan gøre for at få dem til at gå væk? eller skal jeg bare vente med tiden?

Hilsen Anders

Svar til: “Pletter efter bumser”

Kære Anders! Tusind tak for dit spørgsmål vedr. pletter efter bumser.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med guide til at få en flot og pæn hud.

Jeg vil dele dine pletter på huden op i 2 forskellige slags:

Røde mærker – Irritation
Inden en bums bliver betændt med gullig pus/fyld er den rød og hævet. Disse “bumser” kaldes for pabler.
Mange oplever dog flere røde mærker eller pletter efter bumser pga. huden reagerer på for irriterende hudplejeprodukter. Sørg derfor for, at du behandler din hud med milde produkter så din hud kan få fred og ro.

Buler i huden – Ar
Huller i huden efter bumser ses desværre nogle gange. Undgå at pille i dine bumser for at undgå at huden danner ar efter bumser
Du kan nemmest behandle ar efter bumser, ved at bruge produkter med peelende ingredienser (fx BHA). Alternative behandlinger kunne være laserbehandlinger eller hudslibninger.

Jeg håber at mine svar besvarede dine spørgsmål.

Jeg vil lige tilføje, da du spørger i forhold til pletter efter bumser – og jeg derfor kan gætte mit til, at du har bumser – at du vil få stor glæde af at læse min guide om behandling af bumser. Der får du rigtig god hjælp til behandling af bumser, ligesom du får hjælp til at undgå irritation i huden, såvel som behandling af ar fra bumser. Hvad du kalder pletter efter bumser :)

For trods du kan behandle dine pletter efter bumser, så du igen får en flot og pæn hud, så vil det være noget lettere at sætte fokus på behandling af bumser – dermed undgår du helt at du får bumser, hvormed du også undgår pletter i huden.

Kunne du være frisk på at ændre din kost, så du får en bedre kost til at bekæmpe bumser, så kan du tjekke min guide: Spis dig fri for bumser

Må du få den bedste fremtid fyldt med succes!

Træt af hudproblemer? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar