Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Poser under øjnene

HJÆLP til poser omkring øjnene og poser under øjnene. Behandling af poser under øjne og hudpleje råd og vejledning GRATIS her

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Poser under øjnene”

Hej igen mads (:

Jah .. det er sådan at jeg altid har poser under øjnene. Og når jeg nu er 13, er det så ik lidt unormalt?

Man kan ikke sige det er fordi jeg ikke sover nok, for jeg sover HELT igennem (; Men jeg ved altså ik lige helt hvad jeg lige skal gøre ved det her ..

Hilsen Ellen ;D

Svar til: “Poser under øjnene”

Hej Ellen

Tak for dit spørgsmål, som jeg helt sikkert gerne vil besvare. Jeg er samtidigt glad for at læse, at du selv har taget det “selvfølgelig” svar forud og sat fokus på netop søvn. Søvn er selvfølgelig helt essentielt for at vi kan have en hud der stråler og ser sund ud – du bør forsøge at sove på det samme tidspunkt. Altså gå i seng og stå op samme tid hverdag, da denne døgnrytme vil ses på din hud.Ligesom du bør sove 8 timer i streg.

Videre så bør du kigge på din pude. Måske få hovedet op på en højere pude natten igennem, hvilket for nogle kan have en positiv virkning på poser under øjenen. Endeligt, så bør du kigge på din kost – sørg for at spis varieret og få nok af forskellige vitaminer og mineraler. Især zink og jern mangel kan tit ses omkring øjenen i form af sorte rander eller poser – så fokuser på at spise fødevarer med zink og jern (evt. i en periode tag et kosttilskud). Jeg vil dog altid anbefale den varierede kost – hvor fisk og nødder er rige på jern og zink.