Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Ekstra hjælp til bumset problemhud og pigmentskader

Kæmper du med problemhud? Du er ikke alene! Der mange unge, voksne og ældre i hele verdenen som dagligt kæmper med hudproblemer. Få hjælp her

Problemhud
Forside / Blog / Brevkasse / Ekstra hjælp til bumset problemhud og pigmentskader

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Ekstra hjælp til bumset problemhud og pigmentskader”

Hej Mads

Jeg har været bruger af DSC i lidt over 1 år, og eeeelsker hvad produkterne har gjort ved min hud. Jeg er snart 36 år og har altid haft babyhud, men da jeg for lidt over 2 år siden, ikke måtte tage p-piller mere forandrede min hud sig, så jeg ikke følte mig som mig selv mere! :/ Jeg prøvede en masse ting men ingen ting hjalp, indtil jeg ved et tilfælde fandt dig. :) Allerede efter få dage kunne jeg se en forskel, og det gjorde mig super glad. Jeg købte også din Amazing Body Treat, da den så dagens lys og produktet har fuldstændig fjernet de sidste problemer jeg havde på mit bryst, skuldre og ryg.

Nu 1 år efter, har jeg dog stadig lidt problemer i ansigtet, babyhuden kommer desværre nok aldrig tilbage, men tænker om der måske er noget 
jeg kan gøre for at få følgende ting væk, eller gøre dem mindre synlige?

– Pigmentforandringerne, små ar, som er lidt mørkere end min egen hudfarve.
– Whiteheads, mener det var det du kaldte dem. Det er små lyse knolde, som lige en bums er på vej, men de bliver aldrig til noget, men de vil ikke rigtig gå væk.
– Jeg er også begyndt at få nogle store knolde i panden, som nærmest ligner at jeg er blevet stukket af en myg. De bliver heller ikke til noget, og hvis jeg trykker med fingeren, for at få den til at sprænge inde på den anden side af huden, så er det som om de hæver mere op. Jeg håber du forstår, det er lidt svært at forklare! ;)

Til info er jeg laktoseintolerant, (diagnosen er stillet ved blodprøve)
 og jeg får sjældent laktosefri produkter, da jeg stadig får oppustet mave og krampe af dem.

Har du nogle gode råd til at få fastere hud og mere glød i ansigtet? Hvad er din holdning til at bruge rullen fra Swiss Clinic?
 De få gange jeg har brugt den, synes jeg den hjælper på pigmentforandringerne. Men er lidt bange for at bruge den, da jeg ikke ved om det er alt for hårdt ved min hud?

Jeg bruger ikke makeup til daglig, men gad godt at finde noget som vil være godt til min hud. Var der ikke noget med du snart lavede nogle makeup produktesr ,
elle er det bare mig som drømmer? :) Kan du anbefale noget, eller kender du nogen som er gode at spørge til råds på dette område?

Puha, den blev en meget laaaang mail! :D

Tusind tak for dig, og at du vendte dit hudhelvede om til noget
 positivt og en forretning, som hjælper så mange mennesker.

De bedste hilsner

Iben

Svar til: “Ekstra hjælp til bumset problemhud og pigmentskader”

Hej Iben

Sikke en skøn hilsen! :-D Hvor er jeg super glad for at læse om dine fantastiske resultater på din problemhud – og hvor er det SUPER sejt, at du virkelig bare har givet den en skalle og fået ændret din hudplejerutine.

Du kan tror, at jeg mægtigt gerne vil komme med lidt flere råd til dig, så du kan blive endnu gladere for din hud – og slippe af med den sidste problemhud og urenheder.

Først og fremmest vil jeg dog kraftigt FRARÅDE dig at bruge Swiss Roll – det er altså for hårdt for din hud. Det er hårdt for alt hud, men især din, når du har været så plaget af problemhud, bumser og urenheder. Du skal virkelig passe på din hud og minimere irritation, så du ikke fremprovoverer nye udbrud.

Men nu til de gode råd og lidt ekstra hjælp! :-)

1) Prøv at kigge på din hårvask og hårstylingsprodukter… Knopperne på din pande kan sagtens skyldes parfume, farvestoffer eller andet skidt i dine hårprodukter. Så tjek ingredienslisten og erstat de produkter som indeholder parfume, farvestoffer og andre dårlige ingredienser! Har man problemhud, skal man ikke udsætte huden for irriterende ingredienser for huden.

2) Prøv at trappe op med Perfect Skin Power Treat, så du bruger den på pigmentskaderne og knopperne i panden 2 gange om dagen. Altså om aftenen smører du hele ansigtet, men om morgenen smører du også området med problemer med Perfect Skin Power Treat, før du tager din dagcreme på.

3) Kom igang med at spise ZINK tabletter! For virkelig at reparere og genopbygge strukturen i din hud, så er nøgleordet Zink. Og det vil være en god ide at tage forbi en helsekost forretning (desværre ikke alle apoteker der har dette) og få et mineraltilskud i form af zink-tabletter. Zink er fantastisk til at hjælpe med til at reparere huden – og det kan din hud og dine bumser kun have glæde af. Desuden vil jeg anbefale dig at tage på apoteket og få en multivitamin kur – for lige at være sikker på dine depoter er fyldt helt op, så du ikke går og mangler vitaminer… Sørg for at få en multivitamin med både Jern og D-vitamin! :-)

4) Nu du lider af laktoseintollerans, så brug ENDELIG det som grund for helt at boykotte mælke produkter fra din kost – mælk (også laktosefri mælk) er IKKE godt for huden…  Så derfor bør helt undgå alle mælkeprodukter også dem som er laktosefri!

Jeg håber mine 4 ovenstående råd kan hjælpe dig af med din sidste problemhud. I forhold til din problemhud og især dine pigmentskader, så vil jeg dog først og fremmest påråbe budskabet om “tålmodighed”. Der er sket rigtigt meget med din hud det sidste år… Og du har allerede opnået fantastiske resultater…. Min hudplejesrerie hjælper dig også med pigmentsakder, men pigmentskader er ofte det hudproblem som tager længst tid at slippe af med… Men med tiden, så er jeg sikker på at du også vil opleve super gode resultater i forhold til dine pigmentskader… For ja, nu er bumserne jo ved at være væk! :-)

I hvert fald super high-five til dig for det utrolige arbejde du har gjort i forhold til din problemhud og dit enorme gå på mod… Fortsæt endelig! Så vil du snart få lige præcis den hud du selv ønsker!

Træt af problemhud? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar