Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Produktvalg til ren og pæn hud

Produktvejledning til en ren og pæn hud uden bumser. Læs hvordan uren hud bør behandles så man undgår bumser. GUIDE til behandling af bumser

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Produktvalg til ren og pæn hud”

Hej Mads

Jeg er en desperat teenager dreng som lider af meget uren hud i ansigtet og på brystet. Det irritere mig meget, da jeg får dårligt selværd.
Jeg bruger en vaskecreme dagligt morgen og aften + en fugtighedscreme, men jeg synes ikke det giver nogen resultater overhovedet! Jeg er begyndt at drikke meget vand i stedet for sodavand, jeg spiser mere frugt, men jeg kan virkelig ikke se nogen forbedringer.

Kan du anbefalde nogle lækre produkter som kunne gøre min hud renere og pænere at se på?

Hilsen Mads

Svar til: “Produktvalg til ren og pæn hud”

Kære Mads

Først og fremmest takker jeg dig for dit brev og din interesse i min viden og erfaring.

Jeg er ked af at høre om dit problem som giver dig dårligt selværd. Desværre er der mange, som lider af uren hud, der i større eller mindre grad lider af psykiske problemer. Mit bedste råd er, at du aldrig må lade din hud ødelægge din lyst og energi til livet.

En hud med bumser skal behandles med milde produkter, som man er vedholdende med at bruge dog uden på nogen måde at provokere ved at overbehandle huden. Ustabil hud kan meget let blive yderligere irriteret og rød.

Jeg vil anbefale dig at læse min kur mod bumser, som er mit simple og meget effektive trin-for-trin program til at kurere bumser og uren hud, hvor du bl.a. får:

  • Dokumenteret viden skåret ud i et forståeligt sprog.
  • En nem trin-for-trin guide.
  • Video-guides, hvor jeg fortæller dig og viser dig, hvordan du skal udføre de forskellige trin.
  • En produktliste, så du kan se, hvilke produkter du kan behandle din hud med.

Se min kur mod bumser her.

Ved hud med bumser er det ikke en god idé at bruge nogen former for mekanisk peeling (skrubbecreme med korn), da huden vil være for sart. Det er samtidig en god idé at duppe ansigtet tørt, når det er blevet vasket også for ikke at skabe friktion.

Jeg rådgiver og vejleder meget gerne i hudpleje og hudproblemer og har netop lanceret mit nye koncept: Personlig online konsultation.

Jeg håber at ovenstående kan hjælpe dig på vej til en bedre hud og du er meget velkommen til at kontakte mig igen.

De varmeste hilsner og med ønske om en fremtidig flot hud