Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Giver Danish Skin Care rabat?

Elsker du rabat på din hudpleje? Elsker du VILDE tilbud og rabatkoder? Så læs med her, for måske kan du allerede spare penge på dine hudplejeprodukter!

Rabat
Forside / Blog / Brevkasse / Giver Danish Skin Care rabat?

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Giver Danish Skin Care rabat?”

Hej smukke, seje og fantastiske Mads!!!

Først må jeg ærligt indrømme, at jeg er lidt af en fangirl af dig og Danish Skin Care! Jeg følger dig i hvertfald trofast på Instagram og Youtube! Jeg er vild med dine videoer, billeder og faktisk alt hvad du deler på Instagram og Youtube! Hehe… :-D

Jeg er i hvert fald blevet inspireret af dig mange gange! Både når det kommer til at lave lækre juice, bevægelse og mit mindset! Du er bare vildt inspirerende… Selvom jeg måske har haft en rigtig dårlig dag og mit humør er helt nede i kulkælderen, så får du mig altid i bedre humør! Specielt når du fortæller om dit liv og hvad du ellers har gang i af spændende projekter!

Dit humør smitter i hvert fald af på mig og det er jeg simpelthen så glad for! Som du selv siger, så er det bedste skønhedstrick et kæmpe smil! Og du giver mig i hvert fald altid et kæmpe smil i hele hovedet! :-)

Nu håber jeg ikke, at jeg lyder som en CRAZY fangirl! Haha… ;-D

Men selvom jeg er en trofast følger af dig på Facebook, Youtube og Instagram, så har jeg faktisk aldrig fået prøvet dine hudplejeprodukter. For jeg føler ikke jeg har råd til dine lækre produkter! Hvorfor giver i aldrig nogle vilde tilbud på jeres produkter? Snøft….. :-(

Jeg har ellers nok problemer med min hud! :-( Jeg har længe kæmpet med fedtet og uren hud… Ofte har jeg også en masse grimme og betændte bumser, som gør virkelig ondt! Og når jeg kigger mig i spejlet så bliver jeg virkelig trist! For med den hud jeg har nu, føler jeg mig ikke smuk!

Som alle andre vil jeg jo gerne have en flot, sund og smuk hud! UDEN alle mine grimme hudproblemer! Men det er bare ikke lykkedes mig at slippe af med mine hudproblemer endnu! De hudplejeprodukter jeg har brugt, har i hvert fald ikke gjort noget godt for min hud! Tværtimod! :-(

Så faktisk bruger jeg rigtig meget tid på min makeup! Hver evig eneste dag bruger jeg rigtig lang tid på at dække og skjule mine hudproblemer! Nogle dage hvis jeg skal til fest eller i byen, bruger jeg nok flere timer på det! For der vil jeg jo gerne se ekstra smuk ud! :-)

Men makeuppen fjerner jo ikke mine hudproblemer! Selvom jeg selv syntes jeg ser vildt smuk ud med makeup på, så ved jeg jo godt hvad der gemmer sig under makeuppen! Det gør mig rigtig trist, specielt når jeg fjerner min makeup… Så selvom jeg forsøger at skjule det, så er mit selvværd ikke særlig godt. :-(

Så fra en kæmpe Fangirl som ikke har prøvet dine fantastiske hudplejeprodukter! Hvornår giver i rabat på jeres hudplejeprodukter? Så jeg har råd til at købe dem alle sammen?

Og kan jeg få mere i rabat, fordi jeg er sådan en kæmpe fan af dig Mads? ;-D

Kærlig hilsen
Din største fangirl, Cæcilie

Svar til: “Giver Danish Skin Care rabat?”

Hej Cæcilie

Jeg vil helt sikekrt gerne svare på dit spørgsmål om rabat på Danish Skin Care produtkerne.

Først og fremmest vil jeg dog sige tak…. Tusind tak for alle dine søde ord! Nu siger du at du er den største fan af mig, men vidste du, at jeg er den STØRSTE fan af alle mine fans! Så du er også min største fan! :-D

Dig og alle andre fans, er med til at give mig energien og lysten til hele tiden at forbedre og udvikle mig selv! Og SELVFØLGELIG også Danish Skin Care! Så dine søde ord betyder utroligt meget for mig!

Og bare rolig, der er skam intet galt i at være en fangirl, det kan jeg da også selv være! :-)

Du skal faktisk aldrig undskylde din passion for noget! Heller ikke selvom din passion er rettet mod en langhåret, energibombe og ekspert i smuk hud som mig! Det er da en fantastisk ting at være passioneret omkring, hvis jeg altså selv skal sige det. ;-D

Men før jeg besvare dit spørgsmål om rabat, så vil jeg gerne knytte nogle ord på det du skriver.

Først og fremmest, er jeg rigtig ked af du skal kæmpe så længe med fedtet og uren hud! Og det er vildt ubehageligt at have betændte bumser! De kan nemlig gøre virkelig ondt! Jeg forstår også godt dine frustrationer! Det er så irriterende, når hudplejeprodukter ikke virker og hudplejeproducenter ikke holder hvad de lover!

Så selvom man godt kan føle sig utroligt alene, specielt når man lider af hudproblemer, så er du altså ikke alene! Det er heller ikke unormalt at kæmpe med fedtet og uren hud eller bumser! Faktisk får 85% af hele befolkningen en bumse på et eller andet tidspunkt i deres liv. Det ændre selvfølgelig ikke ved dine problemer, men du skal i hvert fald vide, at du ikke er alene!

– Men heldigvis er der en løsning på dine hudproblemer!

Men inden du får løsningen på dine hudproblemer og svare dit spørgsmål om rabat og rabatter. Så vil jeg gerne italesætte det du skriver om dit dårlige selvværd og din brug af makeup!

For da jeg selv var teenager og kæmpede med hudproblemer, var min dækstift min allerbedste ven! Den var perfekt til at dække mine bumser, ikke dem alle sammen, men i hvert fald nogle af dem. Og dækstiften var med til at give mig lidt større selvtillid. Men så snart bumserne viste deres grimme ansigt igen, så gjorde mit dårlige selvværd det også!

Så jeg forstår virkelig din situation! Jeg forstår også godt, hvorfor du føler et behov for at bruge meget tid på din makeup! Men i det lange løb, var det ikke min dækstift som reddede mit selvværd. Det var mit fokus på at få løst mine hudproblemer! Og at arbejde med mit eget mindset!

Skulle uheldet være ude, har jeg da stadig min trofaste dækstift! :-) Så du må endelig ikke tro, at jeg nu vil fortælle dig, at du skal droppe alt din makeup! For makeup er fantastisk! Men det er altså ikke hudpleje!

Jeg vil ikke bruge så meget tid på at fortælle dig om, hvordan du undgår at få hudproblemer af at bruge makeup. I stedet bør du læse min super gode guide! :-)

– Du kan få en fantastisk guide til makeup og hudproblemer lige her:

Men jeg vil gerne opfordre dig til at stoppe op og overveje din situation. :-) For lige nu bruger du utroligt meget tid på at dække dine hudproblemer med makeup. Altså du bruger meget makeup fordi du gerne vil skjule dine hudproblemer. Makeup tager meget af din tid, altså tid du kunne bruge på andre ting i din hverdag. Men nu dit spørgsmål handle om rabat og penge, så må alt din makeup også koste rigtig mange penge.

Så måske skulle du for en stund forsøge at ændre dit fokus? Så frem for at fokusere på at skjule og dække dine hudproblemer, så skal dit fokus være på hvordan du mindsker dine hudproblemer.

For jo mindre dine hudproblemer er, jo mindre makeup behøver du at bruge. Så spare du penge, og de penge kan du så bruge på Danish Skin Cares Hudplejeserie. Som jeg er sikker på vil fjerne dine hudproblemer, så du får netop den hud, du selv ønsker.

– Men inden du siger, det er helt umuligt! Så lad mig give dig nogle tips. Du kan gøre dem hver evig eneste dag og så er de (næsten) helt gratis! :-)

Der er faktisk tre simple tips, som jeg selv bruger hver evig eneste dag! Og selvom det ikke er hudplejetips, så giver de mig en sundere krop, smukkere hud og et større selvværd!

  1. Sørg for at spise sundt! Sund mad behøver ikke være kedeligt eller dyrt! Du behøver ikke være fanatisk! Og selvom du fokusere på sundere kost, kan du stadig drikke en cocktail i byen og spise en flødeskumskage fra bageren! Men sørg for at få massere af varieret mad med massere af sunde og velsmagende grøntsager! Din krop vil elske dig for det og det vil din hud også!
  2. Sørg for at få massere af bevægelse! Det behøver ikke være nede i fitness centret, som kræver et dyrt abonnement! Eller nede i svømmehallen som også koster mange penge. Tag i stedet din veninde i hånden og gå ud i verdenen! Så får i en masse bevægelse og frisk luft, mens i kan snakke om verdenssituationen!
  3. Sørg for at tænke en masse positive tanker! Smil til dig selv i spejlet. Sig til dig selv du er smuk! Øv dig i at sige pyt! Pyt til de dumme bumser og den urene hud! Det kræver lidt tilvænning og lidt arbejde, men det er det hele værd!

Alle tre tips vil give dig støre selvværd og mere energi! Det vil din omgangskreds bemærke lige med det samme. :-) Og det vil også være med til at give dig en pænere hud og større udstråling. Og det er altså helt uden du skal bruge flere penge eller makeup!

Så forhåbentlig kan mine tre tips, være med til at mindske dine hudproblemer, så du ikke føler samme behov for at bruge meget makeup! Og alle de penge du spare, vil du så forhåbentlig bruge på en hudplejeserie, som jeg ved virker! ;-D

For det var nemlig mine egne hudplejeprodukter som fjernede mine hudproblemer,! Det gjorde også at min dækstift blev nede i lommen! :-)

Tilbage til det med CRAZY rabat og rabatter. :-)

For nogle rabatter har vi da! Vi giver faktisk altid en rabat, når du køber en samlet hudplejeserie! Du skal heller ikke betale for levering når du køber den samlede hudplejeserie. Den samlede pris for et hudplejesæt er 1.166 kroner, men med vores rabat, skal du altså kun betale 978 kroner.

Se det er da en rabat som er til at tage og føle på. Nedsat pris og gratis fragt, det er da RABAT! :-)

– Få det samlede hudplejesæt og gratis fragt her:

Hvis du ikke følger vores nyhedsbrev, så se da at hoppe med på vognen! Du får fantastiske guides og viden om hudproblemer, hudpleje og meget andet! Og i forhold til temaet i dit spørgsmål, så går du i hvert fald ikke glip af, fremtidige rabatter, hvis jeg pludselig skulle komme i rabathumør! ;-)

Faktisk spare du også en masse penge ved at købe vores samlede hudplejeserie! Det lyder måske underligt… Men faktisk gør min hudplejeserie en masse andre hudplejeprodukter overflødige! Fordi dig og din hud får alt hvad den behøver. Så du behøver ikke bruge enorme summer penge på boostere, skin tonics eller øjencreme. Du skal bare holde dig til min simple, milde og effektive hudpleje serie! Det er da en rabat der vil noget! :-)

Og inden du ser dig om. Så er jeg sikker på at min fantastisk simple, effektive og milde hudplejeserie, har hjulpet dig af med dine hudproblemer. Så behøver du ikke længere at kæmpe med fedtet og uren hud eller dine betændte bumser.

– Sådan fjerner du nemt og hurtigt dine bumser:

Og så føler du dig ikke nødsaget til at bruge din makeup til at gemme din hud væk! I stedet kan du bruge din makeup til at fremhæve din flotte hud og smukke ansigt. :-)

Så helt uden brug af rabatter, har du faktisk: Sparet penge! Fået den hud du selv ønsker! Og taget magten over din makeup!

– Og nu kan du helt selv bestemme hvordan din makeup skal være. Det er da fantastisk. :-)

Træt af bumser? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar