Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Renseprodukt med AHA/BHA

Peelende renseprodukter med Alpha Hydroxy Acid (AHA) samt renseprodukt med Beta Hydroxy Acid. Virker det peelende på huden som renseprodukt?

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Renseprodukt med AHA/BHA”

Hej Mads

Rigtig god video med mange informative ting. Dog bliver jeg lidt forvirret fordi du starter ud med at sige man skal undgå AHA/BHA og til sidst siger du, at det er en god idé at bruge det? :) Vil du uddybe det? Jeg har nemlig købt sådan et produkt (Murad’s AHA/BHA exfoliating cleanser). Dog bruger jeg det ikke dagligt, men 2 gange ugenligt.

Igen tak for gode råd på din hjemmeside. Du virker meget dygtig + er det rigtig fedt at du har så stor en lyst til at hjælpe andre.

Mange venlige hilsener fra Camilla

Svar til: “Renseprodukt med AHA/BHA”

Kære Camilla

TAK for dine søde ord om min video! Det er jeg rigtig glad for!

Beklager, at jeg har forvirret dig i min video… Det er helt korrekt, at du ikke skal købe et renseprodukt med AHA/BHA. Det er for kort tid på huden til, at have nogen peelende virkning. Desuden kan man nemt få produktet i sine øjne, hvilket kan give irritation.

Grunden til, at jeg siger at du skal bruge AHA/BHA, skyldes at dette er de bedste og mindst irriterende peelende ingredienser. Dog skal ingrediensen være i dine cremer, så de bliver på huden og derved har en virkning.

Jeg håber at du kan bruge mit svar, og så vil jeg ønske dig en super dejlig aften!

Kærligste forårs-hilsner fra
Mads Timmermann =)