Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Renseprodukt med AHA/BHA

Peelende renseprodukter med Alpha Hydroxy Acid (AHA) samt renseprodukt med Beta Hydroxy Acid. Virker renseprodukt med salicylsyre?

renseprodukt med salicylsyre
Forside / Blog / Brevkasse / Renseprodukt med AHA/BHA

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Renseprodukt med AHA/BHA”

Hej Mads

Rigtig god video med mange informative ting. Dog bliver jeg lidt forvirret fordi du starter ud med at sige man skal undgå AHA/BHA og til sidst siger du, at det er en god idé at bruge det? :) Vil du uddybe det? Jeg har nemlig købt sådan et produkt (Murad’s AHA/BHA exfoliating cleanser). Dog bruger jeg det ikke dagligt, men 2 gange ugenligt.

Igen tak for gode råd på din hjemmeside. Du virker meget dygtig + er det rigtig fedt at du har så stor en lyst til at hjælpe andre.

Mange venlige hilsener fra Camilla

Svar til: “Renseprodukt med AHA/BHA”

Kære Camilla

TAK for dine søde ord om min video! Det er jeg rigtig glad for! Beklager, at jeg har forvirret dig i min video… Det er helt korrekt, at du ikke skal købe et renseprodukt med salicylsyre – eller renseprodukt med AHA/BHA. Det er for kort tid på huden til, at have nogen peelende virkning. Desuden kan man nemt få produktet i sine øjne, hvilket kan give irritation.

Grunden til, at jeg siger at du skal bruge AHA/BHA, skyldes at dette er de bedste og mindst irriterende peelende ingredienser. Dog skal ingrediensen være i dine cremer, så de bliver på huden og derved har en virkning.

Så trods min anbefaling er at bruge AHA eller BHA på huden, så er min anbefaling ikek at bruge renseprodukt med salicylsyre eller frugtsyre – ingredienserne vasket af huden for hurtigt til at de får nogen effekt.

Både AHA og BHA bør være på huden igennem længere tid – så huden plejes i dybden og du får den ønskede effekt af podukt.

Det jeg derfor vil anbefale – modsat brug renseprodukt med salicylsyre – er en daglig eksfoliering med salicylsyre (frugtsyre, hvis du ikke kan tåle salicylsyre), som du smører på huden hver aften – under din natcreme – og lader virke natten igennem på huden.

Det kunne med fordel være mit produkt her:

Perfect Skin Power Treat

Jeg håber at du kan bruge mit svar, og så vil jeg ønske dig en super dejlig aften!

Søger du mere information om min hudplejeserie, så kan du tjekke beskrivelsen af serien her: Samlet hudplejesæt

Skulle du have yderligere spørgsmål så må du ENDELIG altid skrive – også hvis du har brug for yderligere guide til renseprodukt med salicylsyre eller frugtsyre. Jeg vil altid gerne hjælpe, så skriv endelig – og lad mig endelig vide om ovenstående forklaring er til at forstå. Jeg ønsker naturligvis ikke, at den information jeg deler ikke er til at forstå :-(

Kærligste forårs-hilsner fra
Mads Timmermann =)

Træt af hudproblemer? Få mild og effektiv eksfoliering her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar